Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Voda

Voda

Oni koji često sanjaju vodu ili stvari direktno povezane sa vodom su skloni prehladama, hladnokrvni su i veoma flegmatični.

Ako ste bolesni i sanjate bistru izvornu vodu, to je na dobro. Uskoro ćete se oporaviti i ozdraviti. A ako sanjate prljavu vodu u izvoru ili potoku, preti vam bolest i nemoć.

Ako vadite čistu i bistru vodu iz bunara, a neženja ste, to je znak da ćete se uskoro ožetniti lepom i imućnom ženom. Ako vadite iz bunara vodu koja je mutna, budite pažljivi, to nije dobar znak. Možete se razboleti ili patiti za nečim što vam je važno.

Ako nekome dajete da piječ istu vodu, on će od vas dobiti podršku. AKo u snu vidite kako voda presušuje, izvor, bunar ili nešto slično, to nije dobar znak. Očekuje vas beda i neprijatnosti na svim poljima. Ako sanjate da voda izvire tamo gde nije bilo vode, uskoro će se pojaviti nove brige, problemi i tuga. Ako ste pili ili ugazili u tu vodu, neprijatnosti i brige vas neće skoro napustiti, upašćete u težak životni period. Ako ako taj izvor presuši, muke i teškoće će nestati isto kako su i došle.

Ako pijete u snu toplu vodu, čuvajte se neprijatelja i progona, uvreda. Što je voda toplija, neprijatnosti će biti veće. Ako u snu pokušavate da prenesete vodu u platnu, polomljenoj posudi ili odeći ili u nečemu u čemu se voda ne može nositi ili je mnogo teško, čuvajte se pervare i konspiracija protiv vas. Čuvajte se krađe i podlosti. Ako zakopavate neku posudu sa vodom u zemlju, preti vam velika opasnost. Čuvajte se razora i konflikta sa osobama oko vas. Ako vam daju punu čašu ili nešto drugu sa vodom, predstoji vam ženidba uskoro, veridba ili intimno prijateljstvo.

Ako vas u snu poliju vrelom vodom, to je siguran znak da pokušate da budete pažljiviji u razgovoru sa okolinom.

Ako u snu prolivate vodu ili polivate kuću vodom, budite pažljivi pošto to predstavlja muku, gubitak i neočekivane probleme. Što je količina vode veće, veći će biti problemi.

Ako u snu gledate vodu, očekuje vas mnogo uspeha u poslu i porodici. Ako je voda bistra, imaćete dobitak u poslu. Ako je mutna, budite spremni na neuspeh na radnom mestu. Nemirna voda je znak velikih problema i opasnosti.

Ako se kupate bistrom vodom, očekuje vas dobro zdravlje, a ako je voda mutna uskoro se možete razboleti.

Ako gazite u providnu vodu, očekuje vas mnogo suza, a ako je voda mutna, svakodnevica će vam biti ispunjena brigama i bedom.

Ako skačete u bazen sa vodom, to je siguran znak da će se vaši snovi uskoro ostvariti.

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji