Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Novac

Novac

Ako ste izgubili novac u snu, onda ćete izgubiti sreću. Vreme je da napravite promenite u svojim finansijama. Ako ih izgubite u igri kockanja, sudbina će vam okrenuti leđa.

Ako u snu nađete novac, čuvajte se gubitaka ili pljačke. Takođe možete imati sreće u igri sa novčanim nagradama. Ako nađete novac u torbici ili odeći, sami procenjujete sopstvena dostignuća. Ako nađete tuđi novac, osećate se kao da ne zaslužujete nešto što ste dobili.

Ako zarađujete novac u snu, u stvarnosti ćete dobiti nešto dobro, što možda nije povezano sa novcem. Imaćete srećnu ljubav.

Ako sanjate lažni novac, onda ćete imati štetu uzrokovanu klevetom ili nevoljama sa vlastima. Možete postati žrtva prevare ili izdaje od strane prijatelja.

Ako u snu primate novac, to znači da ćete morati da platite, potrošite novac. Možete postati žrtva prevare ili pljačke. Ne verujte strancima ili poznanicima koji nude brz novac.

Ako u snu dobijete novac, možete postići uspeh koji težite, to je u vašoj moći. Sigurni ste u sebe i svoje sposobnosti.

Ako nekome date novac, dobićete novac ili će vam neko vratiti. Ako u snu imate mnogo novca, onda ćete biti ponosni bez razloga.

Ako pozajmljujete novac u snu, sačekajte nekoliko dana i ne radite ništa novo, jer ćete imati poteškoća.

Ako sanjate srebrni novac, onda ćete imati profitabilan posao. Ako u snu vidite zlatni novac, očekuju vas ozbiljna dostignuća ili problemi. Ako u snu vidite bakarni novac, očekuju vas tuga i muka.

Ako u snu vidite papirni novac, u stvarnosti ćete imati brze gotovinske prilive, ali i brze gubitke. Papirni novac u snu je takođe znak predstojećeg dugog putovanja, novih kupovina, iznenađenja.

Ako ste sanjali da brojite novac, to je dobar znak da ćete uskoro uživati u novoj materijalnoj nabavci. Ako u snu brojite novac, suočićete se sa nekim problemom.

Ako sanjate pocepan ili stari novac, očekuju vas problemi sa novcem, pljačka, finansijske poteškoće.

U snu, ako vidite novac u stranoj valuti, pretrpećete finansijski gubitak zbog druge osobe.

Male kovanice u snu su znak suza zbog sitnica, sitnih briga, nesigurnosti. To takođe može značiti lične ili profesionalne nevolje.

Ako ste se obradovali malim novčićima, na javi vas očekuje profit. Ako ste bili razočarani kada ste ih videli, u stvarnosti uloženi napori neće dovesti do željenog rezultata.

Ako ste u snu progutali novčić, u vašoj duši će se pojaviti želje koje vam nisu korisne. Ako ga ispljunete, moraćete da budete štedljiviji u javnosti.

Ako ste sanjali da u snu radite nešto sa bankovnom karticom, u porodici će biti prinova - dete, snaha, zet. To može značiti i svađe. Novac na bankovnoj kartici je pokazatelj vaše želje da sami upravljate svojim životom.

Ako plaćate tuđom bankovnom karticom, u stvarnosti ćete izgubiti poverenje voljene osobe.

U snu, ako vidite da primate novac karticom, u stvarnosti ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna. To može značiti da očekuju poteškoće. Možete izgubiti novac ili posao.

Ako ste sanjali da nađete mnogo novca u različitim valutama u snu, sreća je na vašoj strani. Ako je novac star, dobićete neku vrstu poklona. Ako je prljav i prekriven prašinom, neko vam neće održati obećanje, ostaće vam lažne nade.

Svežnjevi novca u snu su dobri - to znači da u vašem životu dolaze dobre promene. Ako je ovaj novac bio vaš, vaše finansije će se povećati. Ako ih izgubite, čeka vas radost. Pronalaženje gomile novca u snu može značiti da vas prijatelji mogu klevetati ili vređati.

Ako u snu brojite novac, imaćete nove materijalne dobitke. Ako gledate u novac, imaćete neočekivane troškove.

Ako vas u snu juri uterivač dugova, to znači da ste bili pod stresom, možda ste se prihvatili nekog zadatka i ne znate da li ćete uspeti da ga završite.

Ćup sa novcem, ako sanjate o tome, uživaćete u slozi, miru i blagostanju u porodici.

Ako u snu zakopavate novac u zemlju, sreća će vam se pojaviti sa neočekivanog mesta. Ako gas iskopavate - problemi u vašim poslovnim poduhvatima.

Ako u snu falsifikujete novac, desiće se nešto veoma loše. Ako sanjate da menjate novac, onda ćete izgubiti bliskog prijatelja.

Krađu novca ako sanjate, pazite na sopstvene finansije, čuvajte se prevare. Ako vi kradete novac, čeka vas nevolja. Ako ste sanjali provalu, pretrpećete gubitak. Ako u snu uhvatite kradljivca novca, očekuje vas profit. Ako u snu vidite lopova, čeka vas ljubav.

Ako vam neko ukrade novac iz džepa u snu, neko će pokušati da vas prevari. Ako u snu vidite ženu kako krade, a vi ste muškarac, to je znak predstojećeg razočarenja imaćete nevolje u ljubavi ili još jedan mali gubitak. Ako ste žena i u snu vidite lopova, očekujte izdaju, pokušaj prevare, klevetu ili krađu voljene osobe od strane bliskog prijatelja.

Ako ste u snu zabrinuti zbog nedostatka novca ili patite od besparice, ovo je dobar znak, koji vam predstavlja uskoro će dobiti neočekivane novčane potvrde.

Trošenje novca u snu obećava vesele dane i zabavu. Ako neko drugi troši novac, delićete svetska zadovoljstva sa nekim koga poznajete.

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji