Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Amajlije i Talismani»Kako da privučemo sreću i novac?

Kako da privučemo sreću i novac?

Nadejda NedevaNadejda Nedeva
Početnik
9
svetle zavese privlače sreću

Kada su u pitanju prozori na vašem domu, verovatno samo razmišljate koju stolariju da nabavite za njih. Ali u stvari, prozori, bez obzira kakva stolarija je na njima, mogu da vas zaštite od spoljašnjeg sveta dok ga gledate iznutra. I ne samo to. Postoji mnogo lakih rituala za privlačenje bogatstva i sreće, koji su povezani sa prozorima u vašem domu.

Suočeni sa izborom zavesa za vaš dom, nikada ne birajte crne ili one u tamnim tonovima. Najbolje je kladiti se na bele zavese ili bar one u svetlim bojama. S jedne strane, one će uneti harmoniju u vašu porodicu, a sa druge strane će dom zaštititi od negativne energije ili od urokljivih očiju.

Još jedan trik je da leti možete da okačite mokru belu zavesu ili mokri beli čaršav na prostor ispred vaših prozora, koji će vas prirodno zaštititi od letnje vrućine i delovati kao paravan od zavisti drugih, štiteći vas i vašu porodicu.

Možda vam se čini previše detinjastim ili sentimentalnim da idete po školjke ili morske puževe tokom vašeg odmora na moru, ali ovo nije samo zabavno, već i korisno.

Zato što su školjke i morski puževi postavljeni na prozorsku dasku ili negde drugde, efikasno sredstvo za prizivanje sreće u kuću. Dodajmo da je ova dekoracija izvor dobrog raspoloženja, jer dovodi do prijatnih i sunčanih emocija.

morska so privlači bogatstvo

Isprobano sredstvo za privlačenje sreće i bogatstva u kuću je postavljanje tanjira punjenih morskom solju na simsove u kući. Ovde je naš jedini savet da se uverite da su dobro pričvršćeni u slučaju da držite mačku u svom domu ili drugog radoznalog ljubimca koji ima sposobnost da se penje.

Teško da će mačka posegnuti za samom solju, ali je njeno često prosipanje po vašem podu gotovo zagarantovano. Ili izaberite teže činije koje je teško da vaš ljubimac okrene, ili jednostavno stavite ukrasne kamenčiće na dno.

Ako obratite pažnju na sve do sada rečeno i prozori su vam u belim zavesama, imate brižljivo ukrašene prozore sa školjkama i posudama za morsku so na ćoškovima, onda će sreća i bogatstvo sigurno pokucati na vaša vrata.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest