Kako napraviti mesečevu vodu?

Viktoria NeikovaViktoria Neikova
Početnik
63
Kako da napravite mesečevu vodu?

Ako se bavite astrologijom, verovatno već imate zaključane rituale punog meseca. Možete da bacite čini na pun mesec, da iskoristite moć punog meseca da postignete ono što želite - pun mesec je vreme kada se magija jače oseća.

Ali šta ako biste mogli da obuhvatite taj osećaj i doživite ga ceo mesec? Ispostavlja se da je i to moguće.

Šta je mesečeva voda?

Mesečeva voda – voda prožeta svetlošću punog meseca – može biti odličan alat kada želite da zablistate kao svoje najsjajnije, najveće i najhrabrije JA. Evo kako možete napraviti mesečevu vodu i koristiti je tokom celog meseca.

Kako napraviti mesečevu vodu?

Mesečeva voda

Za ovo vam je potrebno:

- Staklena posuda;

- Voda (flaširana voda ako planirate da je pijete);

- Namera.

U noći punog meseca stavite vodu napolje. Da, tako je jednostavno. Ali kao i kod svih rituala, namera je sve. Ako radite ritual punog meseca, smislite način da uključite vodu. Takođe možete razmišljati o vodi kao o simboličnom načinu „ispiranja“ prošlih radnji i briga kako biste napravili mesta za nove.

Do sledećeg jutra, tegla vode se može koristiti u magične svrhe za jačanje namera.

Korišćenje mesečeve vode

Za čišćenje kristala

Da, kristali se mogu zaprljati. Voda punog meseca može pomoći u čišćenju neporoznih kristala od negativne energije, strane energije ili vam jednostavno pomoći da osetite kristal kao svoj. Isperite ih u maloj posudi sa mesečevom vodom ili jednostavno prelijte mesečevom vodom svoje kristale da biste ih osvežili.

Čini

Ako bacate čini, mesečeva voda može biti odličan sastojak za dodavanje. Ova voda je odlična za otključavanje novih mogućnosti, usklađivanje sa vašom intuicijom i povezivanje sa vašom podsvešću. Ako čarolija zahteva slanu vodu, mesečeva voda je idealna voda za mešanje sa solju.

Mesečeva voda za piće

Zašto ne zamenite vodu onom koja ima lunarne moći? Dobro je popiti gutljaj ili dva - ovo magično piće će vam dati hrabrost. Neki ljudi stavljaju mesečevu vodu u bocu sa raspršivačem da bi prskali lice, jastuk ili neke od svojih stvari neposredno pre upotrebe.

Predmet na oltaru

Voda o punom mesecu

Ako imate magični oltar negde u svom domu, mesečeva voda u tegli može biti odličan dodatak tome. Moć oličena u vodi je izuzetno korisna stvar koju treba imati u blizini dok bacate čini, čitate tarot karte, vežbate svoju intuiciju ili obavljate druge aktivnosti koje mogu zahtevati malo više uvida u to.

Bez obzira za šta želite da je koristite!

Ako imate teglu sa vodom punog meseca, znate da nije važno kako je koristite, već namera koja stoji iza toga. Koristite je na način koji vam govori, uzbuđuje i čini da se osećate povezanim sa svojom urođenom moći.

Naravno, mesečeva voda je efikasna onoliko koliko je vi napravite. Ali u savremenom životu može biti teško zaista uhvatiti lepotu, moć i prostranstvo punog meseca. Pravljenje mesečeve vode može da vas podseti na divlju lepotu i nepoznato oko vas. Ovo vam može pomoći da se sinhronizujete sa unutrašnjim svetom i postignete duševni mir.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest