Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»Šta znači kada sanjate miševe i pacove?

Šta znači kada sanjate miševe i pacove?

miš u snu

I miševi i pacovi, kada se sanjaju, otkrivaju informacije o lažnim prijateljima i neprijateljima, ili predviđaju nevolje i nesreće.

Istovremeno, miševi u snu mogu otkriti kvalitet odnosa u vezi. Glodari se generalno smatraju životinjama koje stradaju i pate i iz tog razloga osoba u čijem se snu pojavljuje takav simbol može se osećati testirano, izmanipulisano, kao žrtva događaja ili osoba.

U arapskoj kulturi, miš je simbol doma, ali i blagostanja, jer se kaže da se ovi glodari okupljaju samo u bogatim kućama. Takođe, drevni Arapi su verovali da pacovi u snu predviđaju putovanje ili promenu prebivališta.

Hajde da saznamo više o snovima sa miševima i pacovima!

Ako sanjate pacova u kući, to je loš znak, koji predviđa svađe.

Ako sanjate miševe, to znači da vam rođaci ili bliski prijatelji razgovaraju iza leđa.

snovi sa miševima i pacovima

Ako sanjate miša ili pacova koji krade nameštaj ili predmete za domaćinstvo, to je znak da ćete izgubiti mnogo novca ili da će vas povrediti neko ko vam je veoma blizak.

Ako sanjate da miš ili pacov hodaju po stolu, to je znak da je finansijska stabilnost vašeg doma u opasnosti. Pokušajte bolje da planirate svoj budžet i ne pozajmljujete novac.

Ako sanjate miševe ili pacove da ulaze kroz vaš prozor, to znači da vas vaše komšije ogovaraju i da je vaše domaćinstvo pod stalnom prismotrom.

Ako sanjate miševe ili pacove koji trče ka vratima, to znači da ćete možda imati neočekivane posete ljudi koji vam se ne sviđaju.

Ako sanjate da ste okruženi miševima, to je jasan znak da se oko vas nalaze lažni prijatelji. Ako ste u snu okruženi pacovima, postoji rizik da vas partner izda.

Ako hvatate miševe ili pacove u snu, ovo je dobar znak da vas upozori da ste izbegli nedaće svog života i da ste na glatkom putu.

Ako se u snu plašite miša, to znači da možete biti stavljeni u sramnu ili nezgodnu situaciju.

Beli miševi koji se pojavljuju u vašem snu simbolizuju venčanje.

Ako sanjate da ubijate miša, onda nosite unutrašnju krivicu. Osećate se krivim zbog prekinute veze, zbog bola koji ste naneli svom partneru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest