Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova
Tumačenje snova

Tumačenje snova

Tumačenje snova datira iz davnina. U prošlosti se smatralo, da su snovi poruke sa višeg nivoa, ispunjene proročanstvima i upozorenjima. Ali šta znače snovi, koje sanjamo? Saznajte na ovoj stranici.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Snovi o zmijamaSnovi o zmijama
08. feb.
Mala zmija, koja se pretvara u veliku u snu, znači da u realnom životu preuveličavate svoje probleme. Snovi sa zmijama vezani su za upozorenja o slu, usmerenom prema vama.
Sanovnik Sigmunda FrojdaSanovnik Sigmunda Frojda
07. feb.
Snovi prema psihoanalizi Sigmunda Frojda pokazuju naše nesvesne strahove i želje. Kroz poruke u snovima možemo razumeti svoje podsvesne misli.
Snovi, koji predviđaju profitSnovi, koji predviđaju profit
18. januar
Ovde ćemo se fokusirati na one naizgled apsurdne snove za nas koji nagoveštavaju profit i bogatstvo. Snovi, koji predviđaju zaradu.
Koji snovi predviđaju bogaćenje?Koji snovi predviđaju bogaćenje?
28. dec.
Hajde da se sada fokusiramo na snove koji predviđaju bogaćenje - neočekivano ili postepeno, teško ili lako. Mnogi ljudi su sigurni da ako vidite novac u snu, to znači finansijski uspeh, ali to nije baš tako.
Zašto sanjamo istu osobu?Zašto sanjamo istu osobu?
17. nov.
Sanjanje iste osobe je san koji svakako ima ozbiljnu misteriju oko sebe. Međutim, takvi snovi nisu retki, pa nose i svoja tumačenja. Šta znače snovi o jednom te istom čoveku?
Šta znači ako sanjate osobu koju voliteŠta znači ako sanjate osobu koju volite
10. nov.
Ako sanjate osobu koju volite u stvarnom životu i ona vam u snu izjavljuje ljubav, to je siguran znak da će u vašem životu uskoro doći do ozbiljnih promena.
Šta znači sanjati kosu?Šta znači sanjati kosu?
28. okt.
U snovima, ljudska kosa postoji kao glavni motiv. Kako tumačiti snove sa kosom? Pogledajte više u ovom članku:
Majka u snu - sva tumačenjaMajka u snu - sva tumačenja
03. mart
Tumačenje vaših snova sa majkom često zavisi od toga kako se zapravo odnosite prema njoj, kakav je vaš pravi odnos, kako se osećate jedno prema drugom.
Snovi o posluSnovi o poslu
03. mart
Ako sanjate da ste se uspavali za posao i veoma kasnite, to znači da ne možete da kontrolišete situaciju svojim profesionalnim rastom. Takođe može ukazivati na podsvesni strah od promene posla. Šta znače snovi o poslu?
Značenje snova o bebamaZnačenje snova o bebama
24. feb.
Pojava bebe u snu svedoči uglavnom o nevinosti i novom početku. Ali da biste to mogli ispravno protumačiti, važna je i situacija oko koje sanjate bebu.