Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova
Tumačenje snova

Tumačenje snova

Tumačenje snova datira iz davnina. U prošlosti se smatralo, da su snovi poruke sa višeg nivoa, ispunjene proročanstvima i upozorenjima. Ali šta znače snovi, koje sanjamo? Saznajte na ovoj stranici.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta znači ako sanjate osobu koju voliteŠta znači ako sanjate osobu koju volite
10. nov.
Ako sanjate osobu koju volite u stvarnom životu i ona vam u snu izjavljuje ljubav, to je siguran znak da će u vašem životu uskoro doći do ozbiljnih promena.
Šta znači sanjati kosu?Šta znači sanjati kosu?
28. okt.
U snovima, ljudska kosa postoji kao glavni motiv. Kako tumačiti snove sa kosom? Pogledajte više u ovom članku:
Majka u snu - sva tumačenjaMajka u snu - sva tumačenja
03. mart
Tumačenje vaših snova sa majkom često zavisi od toga kako se zapravo odnosite prema njoj, kakav je vaš pravi odnos, kako se osećate jedno prema drugom.
Snovi o posluSnovi o poslu
03. mart
Ako sanjate da ste se uspavali za posao i veoma kasnite, to znači da ne možete da kontrolišete situaciju svojim profesionalnim rastom. Takođe može ukazivati na podsvesni strah od promene posla. Šta znače snovi o poslu?
Značenje snova o bebamaZnačenje snova o bebama
24. feb.
Pojava bebe u snu svedoči uglavnom o nevinosti i novom početku. Ali da biste to mogli ispravno protumačiti, važna je i situacija oko koje sanjate bebu.
Koji snovi nam ukazuju na moguću pojavu bolesti?Koji snovi nam ukazuju na moguću pojavu bolesti?
22. feb.
Mnogi elementi u našim snovima ponekad signaliziraju tekući proces bolesti u našem telu ili rizik od bolesti. Koji snovi predskazuju bolesti?
Snovi o trudnoćiSnovi o trudnoći
25. januar
Ako vidite trudnicu u snu, to predstavlja stabilizaciju vaše finansijske situacije. Ako žena sanja da je trudna, čeka je strasna ljubav.
Snovi u petak na subotuSnovi u petak na subotu
20. januar
Snovima u petak na subotu vlada planeta Saturn. Utiče na našu sudbinu i našu sreću, da li će nam ići u poslu i u ljubavi.
Sanjali ste konja? Evo šta vam predstojiSanjali ste konja? Evo šta vam predstoji
17. januar
Konj je jedna od najkraljevskih, najgracioznijih i najveličanstvenijih životinja koje je priroda stvorila. U njemu vidimo oličenje slobode, nade, nesalomljivosti, promene. Ovo divno stvorenje opevano je u mnogim pesmama, pričama, bajkama i stihovima.
Da rastumačimo san sa pokojnom bakomDa rastumačimo san sa pokojnom bakom
17. januar
Pojava pokojne bake u snovima je izuzetno važan znak na koji treba obratiti pažnju. Zapamtite svoje snove do detalja, jer su oni važni za ispravno tumačenje.