Sanovnik.com»Članci»Astrologija»Horoskopi»Najinteligentniji znaci horoskopa

Najinteligentniji znaci horoskopa

Elitsa HristovaElitsa Hristova
Početnik
3
Blizanci

Inteligencija je nešto što je u određenoj meri ugrađeno u svakoga. Neretko se dešava da čoveku lične ambicije i napori pomažu da unapredi i razvije svoj mentalni kapacitet. Da li će se uspešno nositi sa ovim zadatkom zavisi i od horoskopskog znaka pod kojim je rođen.

Vatreni znakovi se uglavnom mogu pohvaliti intuitivnom inteligencijom. Oni vide prilike i rizikuju jer znaju da se isplati. S druge strane, zemljani znaci su potpuna suprotnost vatrenim znacima. Imaju praktičnu inteligenciju i više vole da kalkulišu dugo vremena pre nego što započnu neki poduhvat.

Vazdušni znaci su idealni analitičari. Ništa se ne može sakriti od njihovog pronicljivog uma – oni sve vide i tumače. U astrologiji vodeni znaci predstavljaju kolektivnu inteligenciju. Vrlo lako dolaze u kontakt sa drugima, savršeno procenjuju sve situacije i puni su razumevanja, što ih čini emocionalno inteligentnim.

I iako svi zodijaci imaju različite kvalitete i sklonosti, u zodijaku se izdvajaju 3 znaka koji zaslužuju titulu najinteligentniji horoskopski znak.

Škorpija

Horoskopski znak Škorpija

Oni su rođeni sa jedinstvenim šestim čulom. Uvek nastoje da duboko osete stvari i njima je veoma teško manipulisati. Veliki deo uspeha Škorpiona je takođe posledica njihovog napornog rada. Nikada ne odustaju od poduhvata jer im se to ne čini pravim, već nastavljaju da ga sve detaljnije istražuju.

Horoskopski znak Strelac

Strelac

Njihova strast za putovanjima i novim avanturama pomaže im da nauče više o svetu oko sebe. Strelci su pronicljivi, znaju da procene svaku situaciju u kojoj se nađu, kao i ljude sa kojima komuniciraju. Za rođene pod ovim znakom je tipično da ulažu vreme i novac u samousavršavanje. Često se mogu uočiti na raznim kursevima.

Horoskopski znak Blizanci

Inteligencija Blizanaca počinje da se manifestuje u ranom detinjstvu. Od malih nogu su izuzetno radoznali za svet oko sebe i ne prestaju da ga istražuju i proučavaju. Njima su potrebni inteligentni sagovornici i partneri spremni za konstruktivne pregovore.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest