Sanovnik.com»Članci»Astrologija»Horoskopski znaci»Koji su najsujeverniji horoskopski znaci?

Koji su najsujeverniji horoskopski znaci?

Mona KaloMona Kalo
Početnik
1
sujeverja i horoskopski znaci

Svako postaje sujeveran kada je u pitanju važan korak, predstojeća promena ili želja za promenom života. Znakovi se mogu pojaviti svuda oko nas.

Poenta je da budete u stanju da ih pravilno pročitate. Evo horoskopskih znakova koji su pod jakim uticajem sujeverja i nastavljaju da traže skriveno značenje u svakom koraku:

Bik

Na skali od 1 do 10, Bik definitivno naginje desetci. Život u harmoniji za njih je moguć samo ako su dobri predznaci svuda na putu. Bilo da se radi o bacanju soli, trnjenju udova ili crnoj mački, Bik pažljivo prati znakove i često pribegava amajlijama i malim ličnim ritualima. Tako su sigurni da će uspeh biti na njihovoj strani.

Rak

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su prilično sujeverni, ali zanimljivo kod njih je da je njihova sklonost duboko skrivena iza slojeva umetničkosti i emotivnosti.

Rakovi uspevaju da vešto sakriju svoja sujeverja, ali oni koji ih poznaju vrlo dobro znaju o čemu se radi. Uvek su oprezni kada donose odluke i najavljuju nove poduhvate. Tek kada budu sigurni u uspeh novog posla, spremni su da to javno objave.

Lav

lav spada u nasujevernije horoskopske znake

Za razliku od Rakova, Lavovi ne kriju svoje preterano sujeverje. Poznati su po svom samopouzdanju i samoljublju, pa im takvi "simptomi" ne smetaju.

Budući da su otvoreni individualisti, „Gospodari džungle“ su smislili male trikove da privuku sreću istovremeno odagnaju i najmanje znake lošeg predznaka.

Škorpija

Ovde nema dva mišljenja i nema zataškavanja. Jednostavna istina je da su Škorpije jedan od najsujevernijih znakova horoskopa.

Njihova sklonost da se pridržavaju određenih rituala u kombinaciji sa njihovom urođenom intuicijom može se pokazati kao eksplozivna kombinacija. Međutim, važno je da im sve ovo pomaže da vode život lišen iznenađenja i nedaća.

Ribe

Ovi nepopravljivi romantičari, koji ni na trenutak ne mogu da skinu ružičaste naočare, poslovični su po verovanju u natprirodno.

Sujeverja su samo mali deo ekstravagantnih predstava o Ribama. Ribe su osobe koje uvek sve počinju desnom nogom, nose crveni konac na levom zglobu i mogu da smisle nešto svake večeri tačno u 12:00.

Vaga

Poznate su po tome što su zauvek odmeravale sve opcije, oklevale i zadubljene su u detalje. Štaviše, vage uvek radije igraju na sigurno. Zato im rezervni plan daje mir da postupaju pažljivo, ali odlučno.

Sujeverje je upravo takva "opcija B". Verovanje da im „stvari uspevaju iz trećeg pokušaja“ ili „ova košulja im donosi sreću“ pomaže Vagama da žive u potpunosti i u harmoniji sa onima oko sebe.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest