Sanovnik.com»Članci»Astrologija»Horoskopi»Koji sam horoskopski znak po mesecu i datumu rođenja?

Koji sam horoskopski znak po mesecu i datumu rođenja?

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Početnik
4
Koji sam horoskopski znak po mesecu i datumu rođenja?

Ako se dvoumite koji ste horoskopski znak prema mesecu i datumu rođenja, pogledajte kako su horoskopski znaci podeljeni po mesecima.

Ovnovi su osobe rođene između 21. marta i 20. aprila. Predstavnici ovog horoskopskog znaka su energični, strastveni i aktivni. Ponekad su iskreni do bola, uvek nađu put do cilja.

Rođeni od 21. aprila do 21. maja su Bikovi. Bik je svrsishodan, u svom domu postiže harmoniju, ravnotežu u ljubavi. Oni su sigurni na radnom mestu.

Blizanci su osobe rođene od 22. maja do 21. juna. Otvoreni su, entuzijastični i svesni sebe kao ličnosti. Problem kod njih je što brzo menjaju svoje mišljenje i želje.

Od 22. juna do 23. jula je horoskopski znak Rak. Generalno, teži ravnoteži, stabilnosti i sigurnosti. On je odan i ima mir. Rak je veoma osetljiv.

Od 23. jula do 23. avgusta vladaju Lavovi. Oni su dobri prijatelji i vođe. Oni su velikodušni i privlače ljude ka sebi kao neka vrsta magneta.

Device su osobe rođene od 24. avgusta do 23. septembra. One vole kućnu toplinu, koja im donosi sigurnost i podršku. Imaju marljivost i praktičnost, brinu o drugima i imaju duboku dušu.

Vaga je od 24. septembra do 23. oktobra. Teže harmoniji, nepristrasnosti i ravnoteži. Streme se ka harmoniji, bespristrasnosti i ravnoteži. Osobe u ovom horoskopskom znaku su dobri zaposleni, ali uspevaju i da postanu lideri.

Od 24. oktobra do 22. novembra je znak Škorpije. Odlučna je, samouverena, ima moć i snagu. Osobe rođene pod ovim znakom spadaju u najaktivnije osobe u zodijaku, ambiciozne su i ostvaruju svoje ciljeve.

Od 23. novembra do 21. decembra je horoskopski znak Strelac. On se duboko upušta u problematična pitanja, sve dok to želi, naravno. Ima buntovnički duh koji nastoji da ukloni ograničenja i stege, i ima veoma razvijenu intuiciju.

Jarac je od 22. decembra do 20. januara. Jarac se pridržava utvrđenih normi i tradicija. Postavlja konkretne i precizne ciljeve, a ponekad je konzervativan.

Vodolija je od 21. januara do 19. februara. Ona traži i doživljava istinu i objektivnu stvarnost. One žele da unište sve staro, teže promenama i napretku. Vodolija voli avanture.

Poslednji horoskopski znak su Ribe i obuhvataju period od 20. februara do 20. marta. Imaju proročku intuiciju, strast prema umetnosti i muzici. Imaju kvalitete kao što su uranjanje u suštinu i savršenstvo. Lako se povređuju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Popularni članci danas