Šta znači kada vas svrbi šaka?

Jana G.Jana G.
Početnik
23
Šta znači kada vas svrbi šaka?

Ako vas svrbi šaka, veoma je važno da li je to leva ili desna. To predskazuje sasvim drugačije stvari. Ako vas svrbi desna šaka, to je znak da ćete uzeti novac, a ako je to leva šaka, to je znak da ćete izgubiti novac.

Ali ako je vaša aktivna ruka na levoj strani, odnosno ako ste levoruki, onda to morate tumačiti na potpuno drugačiji način. Odnosno, ako vas svrbi leva ruka, za levoruke je to znak da će dobiti novac, a ako vas svrbi desna ruka – to je znak da ćete morati da se rastanete sa određenom sumom novca.

Ako vas obe ruke svrbe, to je znak da ćete dobiti veliku sumu novca. Ako vas svrbi lakat na bilo kojoj ruci, to znači da ćete imati sudar sa starim poznanikom.

Čim osetite da vas ruka svrbi, što nagoveštava dobijanje novca, odmah trljajte dlan u drvo. To će poboljšati efekat i brže ćete dobiti novac. Isti efekat se dobija i ako protrljate dlan o donju stranu stola. Međutim, on mora biti od drveta, inače ćete samo oterati sreću povezanu sa novcem. Ako u blizini nema drveta, upotrebite bilo koji predmet od drveta - kašiku, dršku noža, u koji ćete trljati dlan.

Ako vas svrbi prst na bilo kojoj ruci, to je znak da ćete uskoro biti veoma neprijatno iznenađeni ili ćete dobiti veoma loše vesti. Ako vas svrbe kolena, moraćete da se molite nekome koga ne podnosite.

Ako vas svrbi ispod kolena, pred vama je dugo putovanje, najverovatnije na daleku destinaciju. Ako vas svrbi stopalo, ići ćete na posao i daleko od kuće moći ćete da sklapate dobre poslove. Ako vas svrbi skočni zglob, moraćete da putujete na dug put bez rezultata.

Ako vas svrbi list na nozi, to je znak predstojeće neprijatnosti. Ako vas svrbi peta, to je znak da ćete morati da se potrudite, ali će rezultat doći mnogo kasnije nego što se očekivalo.

Pogledajte i druga naša sujeverja i verovanja.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest