Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije
Mistika i Misterije

Mistika i Misterije

Neodgonetnuti fenomeni , neobjašnjive zagonetke , mistični događaji ili prosto zanimljive priče. Mistika , ezoterika i misterije na jednom mestu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Neverovatna lekovita svojstva terapije smehomNeverovatna lekovita svojstva terapije smehom
13. nov.
Smeh stimuliše hormone kateholamina, koji oslobađaju endorfine. Njihovo prisustvo tokom terapije smehom čini da se osoba oseća srećnije i smirenije, a bol se vraća u svest. Neverovatna lekovita svojstva smehoterapije.
Verovanja o razbijenom ogledalu - odakle dolazeVerovanja o razbijenom ogledalu - odakle dolaze
10. nov.
Niz priča i verovanja objašnjavaju kakve nevolje donosi razbijeno ogledalo i kako sprečiti nesreću koja je pred nama. Evo odakle ta stara verovanja potiču i šta tačno predviđaju.
Moć pomračenja SuncaMoć pomračenja Sunca
03. nov.
Pomračenje Sunca je astronomski fenomen u kojem Mesec dolazi između Zemlje i Sunca, blokirajući deo ili ceo Sunčev disk od pogleda posmatrača na Zemlji. Moć pomračenja Sunca.
Misterija Dvarke, grada KrišneMisterija Dvarke, grada Krišne
11. avgust
Šok je potpun kada ugljeničko datiranje ostataka pokazuje da su ovi gradovi bili potopljeni pre više hiljada godina, kada prema arheolozima gradovi nisu postojali.
Kako da saznam koji je moj karmički zadatak u ovom životu?Kako da saznam koji je moj karmički zadatak u ovom životu?
08. avgust
Karma je zakon uzroka i posledica, koji deluje u životu svakog čoveka. Kako da saznam koji je moj karmički zadatak u ovom životu.
Zaštita od energetskih vampiraZaštita od energetskih vampira
07. avgust
Energetski vampiri nas bukvalno svuda okružuju. Komunikacija sa njima može pretvoriti naš život u noćnu moru. Oni crpe našu životnu snagu i ostavljaju nas iscrpljenima i uništenima.
Šta je budizam i u šta veruju budisti?Šta je budizam i u šta veruju budisti?
07. avgust
Budizam je možda više filozofija i učenje od religije. Ko ili šta je buda i da li budisti veruju u Boga? Da li je moguće da postoji religija bez poštovanja božanstva?
Kako postići harmoniju kroz AjurveduKako postići harmoniju kroz Ajurvedu
07. avgust
Ajurveda se smatra najstarijim oblikom lečenja – fizičkim i duhovnim. Ajurveda se takođe može koristiti za lečenje mnogih današnjih oboljenja. Harmonija i balans tela.
Kako se zaštititi od magije, uroka i kletviKako se zaštititi od magije, uroka i kletvi
04. avgust
Kako da se sačuvamo od magije i prokletstva? Da li postoji dosta narodnih praksi za zaštitu od magije i prokletstva. Priviđanja ili prosto babina sujeverja, čak i da nemaju smisla, ne vrede.
Kako se napuniti pozitivnom energijom u gradskoj sredini?Kako se napuniti pozitivnom energijom u gradskoj sredini?
18. jul
Punjenje pozitivnom energijom se dešava veoma lako u prirodi, ali u gradskoj sredini može biti mnogo teže. Kako da se napunite pozitivnom energijom u gradskoj sredini?