sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije
Mistika i Misterije

Mistika i Misterije

Neodgonetnuti fenomeni , neobjašnjive zagonetke , mistični događaji ili prosto zanimljive priče. Mistika , ezoterika i misterije na jednom mestu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kaste u Indiji - šta treba da znamo?Kaste u Indiji - šta treba da znamo?
24. mart
Glavnih kasta u Indiji ima 4. Hindusi veruju u reinkarnaciju i veruju da će onaj ko sledi pravila svoje kaste u svom sledećem životu izdići rođenjem u višu kastu.
Osnovni saveti za prenos ReikijaOsnovni saveti za prenos Reikija
09. mart
Reiki je oblik energetskog lečenja koji je nastao u Japanu početkom 20. veka. Ovo uključuje korišćenje ruku praktičara za usmeravanje univerzalne energije u telo primaoca.
Avicena - drugi otac medicineAvicena - drugi otac medicine
04. mart
Iako je malo pomeren iz velike senke koju je bacao Hipokrat, srednjovekovnog persijskog lekara Abu Ali al-Husejn ibn Abdalah ibn Sina, nazivan i Avicena, mnogi smatraju drugim ocem medicine.
Kako lošim rečima donosimo sebi lošu karmuKako lošim rečima donosimo sebi lošu karmu
01. mart
Koncept karme je osnovno verovanje u mnogim duhovnim i verskim tradicijama. Izrečene reči mogu da privuku lošu karmu na različite načine, uključujući i da povredimo druge, da privučemo negativnu energiju.
Pirit - svojstva i magične moćiPirit - svojstva i magične moći
14. feb.
Pirit - ovaj prosti kamen nije slučajno vladao svešću ljudi od starih vremena. Nije konkurentan zlatu po vrednosti, pirit je kao njegov mlađi brat, koji je pokrovitelj određenoj grupi ljudi.
Mudri saveti za uspešan život od Napoleona HilaMudri saveti za uspešan život od Napoleona Hila
10. feb.
Napoleon Hil navodi 17 ključeva za postizanje uspeha i ličnog ispunjenja, koje navodimo onako kako ih je on opisao.
Kristali za uspeh u karijeriKristali za uspeh u karijeri
07. feb.
Svaki dragulj ima svoju supermoć koja je odgovorna za obavljanje drugačijeg zadatka. Evo magičnih kristala za karijeru koji privlače prosperitet i uspeh u poslovnim poduhvatima:
Umetnost da budeš dobar liderUmetnost da budeš dobar lider
07. feb.
Vi ste lider! Utičite na svoje sledbenike da razmahnu svoj potencijal i da veruju u sebe (pre toga vi poverujte u njih). Ako uspete da motivišete i razvijete nekog, ob će dugo biti sa vama i vašim idejama.
Zen navike za vaš umZen navike za vaš um
06. feb.
Uz pomoć zen navika možete da poboljšate mogućnosti mozga. Ne opterećujte mozak nepotrebnim informacijama i razmišljajte pozitivno, da bi vam mozak efektnije radio.
Šta ne treba poklanjatiŠta ne treba poklanjati
03. feb.
Sve žene vole bisere, ali po drevnom sujeveru biseri predočavaju mnoge nevolje i suze ženi kojoj su poklonjeni, i to zbog onoga ko joj ih je poklonio.