Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije
Mistika i Misterije

Mistika i Misterije

Neodgonetnuti fenomeni , neobjašnjive zagonetke , mistični događaji ili prosto zanimljive priče. Mistika , ezoterika i misterije na jednom mestu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Misterija Dvarke, grada KrišneMisterija Dvarke, grada Krišne
11. avgust
Šok je potpun kada ugljeničko datiranje ostataka pokazuje da su ovi gradovi bili potopljeni pre više hiljada godina, kada prema arheolozima gradovi nisu postojali.
Kako da saznam koji je moj karmički zadatak u ovom životu?Kako da saznam koji je moj karmički zadatak u ovom životu?
08. avgust
Karma je zakon uzroka i posledica, koji deluje u životu svakog čoveka. Kako da saznam koji je moj karmički zadatak u ovom životu.
Zaštita od energetskih vampiraZaštita od energetskih vampira
07. avgust
Energetski vampiri nas bukvalno svuda okružuju. Komunikacija sa njima može pretvoriti naš život u noćnu moru. Oni crpe našu životnu snagu i ostavljaju nas iscrpljenima i uništenima.
Šta je budizam i u šta veruju budisti?Šta je budizam i u šta veruju budisti?
07. avgust
Budizam je možda više filozofija i učenje od religije. Ko ili šta je buda i da li budisti veruju u Boga? Da li je moguće da postoji religija bez poštovanja božanstva?
Kako postići harmoniju kroz AjurveduKako postići harmoniju kroz Ajurvedu
07. avgust
Ajurveda se smatra najstarijim oblikom lečenja – fizičkim i duhovnim. Ajurveda se takođe može koristiti za lečenje mnogih današnjih oboljenja. Harmonija i balans tela.
Kako se zaštititi od magije, uroka i kletviKako se zaštititi od magije, uroka i kletvi
04. avgust
Kako da se sačuvamo od magije i prokletstva? Da li postoji dosta narodnih praksi za zaštitu od magije i prokletstva. Priviđanja ili prosto babina sujeverja, čak i da nemaju smisla, ne vrede.
Kako se napuniti pozitivnom energijom u gradskoj sredini?Kako se napuniti pozitivnom energijom u gradskoj sredini?
18. jul
Punjenje pozitivnom energijom se dešava veoma lako u prirodi, ali u gradskoj sredini može biti mnogo teže. Kako da se napunite pozitivnom energijom u gradskoj sredini?
Saveti za bogaćenje Napoleona HilaSaveti za bogaćenje Napoleona Hila
15. jul
Napoleon Hil je američki novinar, advokat, predavač, pisac i motivator. Evo osnovnih saveta za bogaćenje, koje daje Hil u svojoj knjizi. Šta je potrebno, ako želite da se obogatite?
Feng Šui simboli za muškarceFeng Šui simboli za muškarce
04. jul
Feng Šui je drevna nauka o harmoniji sa prirodom i umetnosti njenog korišćenja u svakodnevnom životu. Pogledajte koji su Feng Šui simboli za muškarce.
Magična moć dodira – kako nas dodir leči?Magična moć dodira – kako nas dodir leči?
03. jul
Dodir je jedno od najosnovnijih sredstava komunikacije i interakcije među ljudima. Ali dodir takođe ima dublje efekte na naše fizičko i mentalno blagostanje.