Talismani protiv uroka

Hristiana N.Hristiana N.
Početnik
1
talismani protiv uroka - malahit

Neki talismani imaju sposobnost da zaštite svoje vlasnike od uroka i zlih namera drugih osoba. Smatraju se pasivnom zaštitom, ali imaju izuzetno jak energetski naboj, koji je povezan sa ličnim energetskim poljem vlasnika i pozitivno utiču na njegov život - zdravlje, sreću, ljubav, sreću, uspeh.

Štetni negativni spoljašnji uticaji podstiču razne katastrofalne životne događaje, loše misli i bolesti. Preko njih se može upasti u začarani krug negativnih događaja koji se ponavljaju, iz kojih nije lako izaći.

Većina ovih amajlija su prilično male i praktične, tako da svako od nas lako može nabaviti jednu i nositi je sa sobom svaki dan.

Crveni konac je jedan od najpopularnijih talismana za zaštitu od štetnih energetskih uticaja i smatra se jednom od najefikasnijih metoda za zaštitu od zlih očiju i misli. Leva strana tela je odgovorna za privlačenje energije spolja, pa vežite crveni konac na levoj ruci da bi funkcionisao. Tako će on sprečiti ulazak negativnih uticaja u telo.

Ogledalo je prikladna amajlija za dame, jer ga skoro svaka nosi u torbi. Kroz njega se loša energija i misli mogu, kao bumerang, odmah vratiti zlobnicima. Dobro je uveče dobro oprati ogledalo.

crven konac protiv uroka

So, osim u kuhinji i domaćinstvu, može da se koristi i kao amajlija protiv uroka. Na zagrejani tiganj stavite prstohvat soli, pa ponovite reči „otkuda došlo, tu i otišlo“. Sipajte so u mali paketić - nosite ga svaki dan u torbi ili džepu, tako da će so u njemu apsorbovati negativnu energiju usmerenu na vas. Promenite so svakih šest meseci.

Smatra se da crkvene amajlije imaju jednu od najjačih zaštita – to su ikone, brojanice, krstovi. Obavezno ih kupite u crkvi ili mestu za vernike.

Različite vrste kamenja štite od različitih štetnih energetskih uticaja. Možete ih nositi na narukvici, ogrlici ili samo kao skrivenu amajliju među svojim stvarima.

Malahit deluje kao zaštita od zlih očiju i nepredviđenih loših situacija.

Veruje se da tirkiz štiti od štetnih uticaja okoline, tako da je dobar izbor za zaštitu.

Jaspis čisti ljudski organizam od nagomilanih negativnih energetskih uticaja, istovremeno štiti od nevolja i opasnosti.

Najveću zaštitu mogu pružiti oni talismani i amajlije od uroka, u čije blagotvorno dejstvo verujete 100%. Samo tako će zaista imati moć da vas zaštite od zla.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest