Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Verovanja, Tradicije i Običaji»Rituali za privlačenje sreće i novca

Rituali za privlačenje sreće i novca

rituali za privlačenje novca

Pozitivno razmišljanje je jedan od preduslova za privlačenje sreće i novca. Ali samo to nije dovoljno. U narednim redovima otkrićete rituale koji će vam garantovati blagostanje i uspeh u raznim poduhvatima.

Neki od njih su jednostavni, a za druge će vam trebati simbolični predmeti. Da bi tehnike funkcionisale, potrebno je verovati u njih i da vizuelizujete.

Ako želite da uživate u izobilju i blagostanju, uvek držite pirinač kod kuće. Prema kineskim verovanjima, simbol je plodnosti i sreće. Nije slučajno što se baca tokom svadbi i raznih proslava.

Za harmoniju, sreću i ljubav, uvek imajte soli u svom domu. So štiti od zlih duhova i održava razumevanje u porodici. Pospite prstohvat soli na ulazna vrata svakog meseca da bi vaša kuća bila srećna i da vas so štiti od zavidnih ljudi.

Stavite ogledalo na ulazna vrata. Ono će vam doneti finansijsko blagostanje, energiju i entuzijazam da postignete svoje ciljeve.

Takođe ćete uživati u sreći ako u kući imate sliku ili figuru belog leptira.

Prema jednom starom verovanju, da bi vam bio uspešan život, dok pijete čaj i kafu, prvo morate u šolju staviti kocku belog šećera, a zatim sipati sam napitak.

rituali za privlačenje sreće

Detelina je čuveni simbol sreće. Ali da bi vam donela uspeh, ne mora da bude sa četiri lista. Samo je morate nositi na desnoj strani tela.

Da biste se zaštitili od neprijatelja i bili uspešni na svim frontovima, uvek nosite žir u džepu jakne. Držite žir u ruci kada izgovarate svoje želje naglas i zamislite kako se one ostvaruju.

Rituali za privlačenje sreće i novca uključuju i neko kamenje. Držite ćilibar blizu sebe da vam pomogne da brže ostvarite svoje planove i imajte ametist da privučete prave prijatelje i pravog partnera.

Da biste uživali u finansijskom blagostanju i uspehu u karijeri, nosite crveni konac sa sedam čvorova na levoj ruci.

Ako želite da budete magnet za bogatstvo, uvek držite neke novčanice ispod stolnjaka kuhinjskog stola.

Da bi vam uvek išlo sa novcem, plaćajte desnom rukom, a levom uzimajte novčanice. Takođe, ako pozajmljujete novac, uradite to na rastućem mesecu. Otplatite svoje kredite i dugovanja - na opadajućem mesecu.

Za privlačenje novca i sreću, uvek držite samo pune flaše na stolu. Ako vam prazne flaše ostanu na stolu, doneće vam nemaštinu, po jednom starom verovanju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest