Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Magije, Veštice i Prokletstva»Magija za privlačenje ljubavi pomoću cevi

Magija za privlačenje ljubavi pomoću cevi

Plamena M.Plamena M.
Početnik
12
Magija za privlačenje ljubavi

Magija za ljubav i privlačenje voljene osobe jedna je od najtežih za izvođenje, ali i najisplativija. Ova sa magičnom cevčicom obećava najbolje rezultate jer je najsnažnija i otporna na vremenske uslove.

Ritual uz pomoć cevi je izuzetno moćan. Međutim, on neće ispuniti vašu želju u trenu. Univerzalnim višim silama treba vremena da shvate šta želite. Kada to uradite, sve što treba da uradite je da sačekate da se vaš zahtev obradi. Izbacite svoje misli u metu, a zatim zaboravite na svoj zahtev. Ako uspete da to izbacite iz glave, onda će doći najbolji rezultati.

Potreban vam je debeli papir ili karton da biste obavili ritual privlačenja voljene osobe. Od odabranog materijala napravite cev dužine 18-20 cm i prečnika oko 3 cm. Zatim legnite u udoban položaj i potpuno se opustite. Uzmite cev u ruke i pogledajte kroz nju. Zamislite da na suprotnoj strani vidite lice muškarca/žene vaših snova.

Magija za privlačenje ljubavi pomoću cevi

Kada izvršite ljubavni ritual na ovaj jednostavan način, on deluje izuzetno efikasno. Uspostavlja energetsku vezu između vas i vaše voljene osobe, bez obzira gde se trenutno nalazi. Energija između vas teče kroz papirnu cev. Signal se vrti u njoj i zbog zakona fizike se povećava duž ose pravca koji ste postavili i višestruko se povećava. Kada osetite da je veza na vrhuncu, recite sledeće magične reči:

Ja sam tvoja ljubav!

Ja te zovem!

Ja te privlačim!

Neodoljivo te privlačim!

Ti žuriš ka meni!

Ti dolaziš prema meni!

Neka bude tako!

Ljubav

Pokušajte dušom da vidite koliko je vaš izabranik privučen vama. Pogledajte kroz cev i vidite kako vam dolazi, trči, žuri da dođe itd.

Kada kontakt oslabi, završite ritual. Ako ste sve uradili kako treba, imaćete osećaj zadovoljstva. Osetićete kako je vaša poruka stigla do primaoca.

Ritual privlačenja voljene osobe uz pomoć cevi treba periodično ponavljati. Na ovaj način ćete osetiti punu snagu ugrađenu u njega. Jedini uslov za uspeh je da objektu svojih osećanja pošaljete samo pozitivnu energiju. Zračite sveprožimajuću ljubav i toplinu i vratiće vam se stostruko.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest