Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Magije, Veštice i Prokletstva»Da li postoji magija predaka i prokletstvo

Da li postoji magija predaka i prokletstvo

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Početnik
4
Da li postoji magija predaka i prokletstvo

Najstrašnija i najopasnija crna magija je prokletstvo predaka. Nema teže kazne, ne samo za pojedinca, već i za celu njegovu porodicu. Ovu čaroliju je najteže razbiti.

Prokletstvo je podeljeno na tri vrste: Direktno, magijsko i predačko.

Direktno je posledica nečije mržnje prema određenoj osobi. Tako ona nanosi štetu i šalje negativnu energiju čak i ne kontrolišući akciju.

Magijska kletva je crna magija koju rade veštice.

Porodična kletva je mnogo jača od čini, potrebna je samo jedna osoba da bi je imala za generacije koje dolaze.

Kada je prokletstvo stavljeno na celu porodicu, ako se ne otkloni na vreme, znajte da će se prenositi sa generacije na generaciju. Može doći do ljudi koji nisu ni poznavali svog pretka kome je kletva upućena.

Ova opasna čarolija može se ukloniti samo iskrenim molitvama koje su iskrene i čiste, iz srca.

Postoji i nekoliko trikova pomoću kojih se čovek može zaštititi od crne kletve predaka. Prema mnogim magovima, porodična kletva je toliko strašna i toliko opasno zlo da je mnogo bolje primeniti preventivnu proceduru kako bi se opasna kletva udaljila, nego tražiti metode za njeno uklanjanje.

Pre svega, potražite pomoć bioenergoterapeuta. Upravo je njegov zadatak da kodira sreću, zdravlje i energiju u vašem domu. Tako će svako potencijalno zlo pobeći daleko.

Drugi metod je da napravite prepreke za sve kletve i uroke, koje će zaustaviti kretanje loših sila prema vama i vašoj porodici. Na taj način ćete se zaštititi od bilo koje vrste loše energije koja može naškoditi vama ili drugima.

Čarolije kletve predaka najčešće prave loši ljudi, u nekim slučajevima čak i vračari, koji svoju lošu energiju usmeravaju u pravcu koji će izazvati samo zlo i nesreću. Oni šalju u kuću osobu koja je meta duhove koji izazivaju uzbunu, strah i uznemirenost. Znajte da je voda nezamenljiva pomoćnica svake kletve, jer ona ima pamćenje i preko nje se zla kletva prenosi u dom porodice koja to i ne očekuje.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest