Sanovnik.com»Saveti»Šta znači ako vas svrbi nos?

Šta znači ako vas svrbi nos?

Rossi StoyanoffRossi Stoyanoff
Početnik
2
Šta znači ako vas svrbi nos?

Šta znači ako vas svrbi nos? Očekuje vas sreća ili dolaze poteškoće i problemi? Koliko god da to ne priznajemo, svako od nas je bar malo sujeveran – neko u većoj meri, neko ne baš toliko. Svrab nosa izaziva neka od najačih sujeverja.

Postoje razna sujeverja o tome šta vas čeka ako vas negde zasvrbi. Najčešće sujeverje je da ako vas svrbi nos, uskoro ćete imati neki skandal. Da biste izbegli nevolje, treba lagano potapšati nos. Ako vas svrbi vrh nosa, ovo je znak za sigurne probleme.

Prema nekim ljudima, tumačenje nosa koji vas svrbi ima dva pravca - ako vas nos svrbi spolja i ako vas svrbi iznutra. Svrab na spoljašnjoj strani nosa u anglosaksonskim verovanjima znači da ćete ili sresti ili poljubiti budalu u roku od sat vremena.

Ovo je izuzetno zanimljivo sujeverje, a da biste ga izbegli, trebalo bi da poljubite svoju ruku. Kod nas je ovo tumačenje potpuno nepoznato, ali vas ipak ne sprečava da poljubite svoju ruku da biste se sklonili od nevolje. Svrab na unutrašnjoj strani nosa znači nadolazeće probleme i nesreće, ali neki ljudi to tumače i kao znak dobrih vesti.

Pogledajte šta to znači ako vam zaigra oko.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
Ukupno glasalo: 1
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji