Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Autobus

Autobus

Ako ste sanjali autobus, imaćete uspeha u službi.

Ako se u snu voziš autobusom, ne izdvajaš se iz gomile, pratiš gomilu ne pitajući kuda ona ide. To takođe može značiti kašnjenje u vašoj promociji u službi.

Ako u snu vozite autobus, onda ćete imati dostignuća na radnom mestu. To može značiti dugo putovanje ili promenu života.

Ako propustite autobus ili uđete u pogrešan autobus, onda ćete se posvađati sa bliskim ljudima. Pogrešan autobus predstavlja grešku napravljenu u prošlosti ili pogrešan izbor.

Ako u snu jurite za ispuštenim autobusom, propustili ste prilike i šanse.

Ako uđete u pun autobus, to znači da ćete uskoro morati da se takmičite sa mnogo ljudi, predstoji vam ispit ili takmičenje.

Ako nemate gde da sednete jer je autobus pun, imate konkurenciju u poslu.

Ako ste sami u autobusu u snu, imate strah od napuštanja, plašite se da će vas prijatelji i porodica napustiti.

Ako sanjate o slupanom ili pokvarenom autobusu, onda bi trebalo da obratite više pažnje na svoje zdravlje.

Ako sanjate autobuska stajališta, to su periodi potrebe da krenete novim putem i odmorite se.

Ako u snu čekate autobus, u određenom aspektu vaš život je stao, čekate nešto.

Ako u snu vidite školski autobus, možda ćete se setiti nečega iz detinjstva ili postoji neka lekcija koju morate naučiti.

Ako ste sanjali da se vozite pored autobusa, plašite se drugih, tuđeg mišljenja, ljudi uopšte. Ne osećate se dovoljno važnim.

Ako iznenada vidite da vam se autobus pojavljuje na putu, onda postoji neki problem koji vas sprečava da ostvarite svoj cilj.

Ako sanjate da sedite pored nekoga u autobusu, to znači da volite tu osobu, znate da će ona biti uz vas do kraja života.

Ako u snu izlazite iz autobusa, u stvarnosti želite da napravite neku promenu u svom životu, ali za sada stvari ne idu kako treba.

Ako u snu padnete iz autobusa, onda se plašite da se posvetite nekome.

Ako u snu vidite kartu za autobus, morate završiti ono što ste započeli.

Ako izgubite kartu za autobus u snu, moraćete da se oslobodite svoje navike. Ako u snu tražite kartu za autobus, stvorićete sebi probleme.

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji