Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»Šta znači, ako sanjate rastanak?

Šta znači, ako sanjate rastanak?

Jana G.Jana G.
Početnik
23
Rastanak u snu

Kada sanjate da se rastajete sa voljenom osobom, to znači da ćete u stvarnosti biti zajedno veoma dugo. Vaša veza će biti veoma jaka i ništa je neće zaustaviti. Postoji velika verovatnoća skorog braka.

Ako sanjate da plačete dok raskidate sa voljenom osobom, to znači da ćete imati mnogo uspeha u ljubavi. Ako trenutno nemate vezu, takav san znači da ćete uskoro upoznati svoju veliku ljubav.

Ako se u snu rastajetete sa voljenom osobom, ali ne plačete i ne osećate ni najmanje žaljenje zbog razdvajanja, to znači da ćete u stvarnom životu imati male nevolje.

Ako rastanak od voljene osobe prođe sa puno emocija, osećate veliku tugu, to znači da će vam se u bliskoj budućnosti desiti nešto zaista lepo, što će vam biti od velikog značaja.

Ako u snu vidite svoju voljenu osobu kako se udaljava od vas, to znači da u stvarnom životu ne želite da prihvatite svoju vezu onakvom kakva jeste. Istovremeno, ne usuđujete se da date ni najmanju primedbu osobi pored vas, jer se plašite da ćete je izgubiti.

Ako u snu vaša voljena osoba plače dok se rastajetete od nje, to znači da ćete se uskoro rastati od partnera.

Košmar

To ne mora da bude razdvojenost zauvek, to može biti privremeno razdvajanje zbog premeštanja vašeg ili njegovog radnog mesta. Privremena razdvojenost takođe može biti prilika da saznate da li je vaša ljubav zaista jaka.

Ako se u vašem snu rastajete od voljene osobe i ona se osmehuje, to znači da ćete odbiti ponudu, koja na prvi pogled deluje veoma primamljivo. Vremenom ćete shvatiti da ste uradili pravu stvar.

Ako sanjate da se rastajete sa voljenom osobom i svađate se sa njom tokom rastave, to znači da je pred vama ozbiljan posao koji će doneti uspeh po cenu mnogo truda. Biće mnogo prepreka u ostvarivanju tog uspeha.

Ako se u snu rastajete sa voljenom osobom, ali se držite uz nju, a ona se svim silama trudi da vas odgurne, to je znak da ćete imati ozbiljnih problema na poslu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest