Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Amajlije i Talismani»Amajlije za sreću prema horoskopskom znaku

Amajlije za sreću prema horoskopskom znaku

Antonia R.Antonia R.
Početnik
6
Amajlije prema horoskopskom znaku

Tajna uspeha i sreće je najveća misterija sa kojom se suočava ljudsko društvo. Istovremeno, svaka osoba pokušava da privuče sreću i povoljnu sudbinu na svoju stranu, koristeći razne talismane nabijene pozitivnom energijom kroz misao ili određeni ritual. Možemo uživati u velikom izboru talismana koje nam tržište nudi. Postaje sve lakše i lakše pronaći prodavnicu u kojoj se može kupiti talisman za sreću.

Ali njegov značaj i uticaj koji će imati na našu sudbinu tumači se kroz naš horoskopski znak. Preporučuje se da kada kupujemo amajliju, treba da bude u skladu sa našim znakom zodijaka. Njena funkcija je da nas zaštiti od negativnih i unese pozitivne emocije u naše živote, koristeći uticaj planeta.

Zanimljivo je da sa početkom perioda određenog horoskopskog znaka, amajlija aktivira svoje zaštitne sile na sve, a ne samo na predstavnike ovog znaka zodijaka. Važno je da je amajlija koja se koristi bude poklon ili da je napravljena od vas.

Za Ovna - upaljač ili glog

Element ovnova je vatra, pa im upaljač može biti divan poklon, kao i kvalitetna amajlija. Obavezno je da imate figuricu ili sliku koja prikazuje ovna, a ne ovce, od nerđajućeg metala.

Ako želite da bude ukrašena kamenjem, onda su rubini i dijamanti najbolji. Ako se odlučite da to uradite sami, najbolje vreme je ujutru, a nakon toga ostavite je nekoliko minuta na suncu da se napuni.

Glog je amajlija

Među biljkama, najpogodnijia amajlija je glog.

Za Bika - bakarni bik i jorgovan

Bik je simbol obilja, a bakar je metal od koga, po predanju, demonske sile beže. Kamenje koje štiti bikove je safir, ahat, opal i smaragd. Njihove amajlije ne moraju stalno da se nose. Grana jorgovanog cveta ili njegova slika takođe deluju kao amajlija.

Za Blizance - šolje, identični predmeti i narcisi

Sve što ima dvostruku prirodu može poslužiti kao amajlija za blizance. To mogu biti iste olovke ili šolje - važno je da budu od srebra, ukrašene planinskim kristalima.

Cvet koji štiti blizance je narcis.

Za Raka - srebrna narukvica i belo cveće

Prsten amajlija

Rak se može zaštititi srebrnim nakitom i umetnutim mesečevim kamenom, smaragdom ili rubinom, kao i malom figurom raka. Pošto je Mesec zaštitnik ovog znaka zodijaka, važno je da se amajlija napravi u vreme punog meseca i potopi u vodu.

Svi beli cvetovi štite rakove - ljiljan, jasmin, orlovi nokti i drugo.

Za Lava - plišana igračka i božur

Poput ovna, element lava je vatra. Dakle, sve što podseća na nju je čuvar lava. Njegova figura je lav i svaka plišana igračka lava može biti amajlija za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Važno je da je zlatna, jer je ovo boja-zaštitnik lava.

Biljke čuvari su božur i neven.

Za Devicu - zemlja i mak

Ovu amajliju je najbolje da nabavite sami. Pošto je element ovog horoskopskog znaka zemlja, tlo je za njih najefikasniji štit. Magijska moć se pojačava ako se donese sa svetog mesta.

Među cvećem mak je najverniji čuvar devica.

Za Vagu - Terazije i Ruža

Vaga je znak koji voli ravnotežu i često joj teži, pa su vaga ili terazije najpogodniji talismani za njih. Oni su vazdušni znak i svaki predmet koji se odnosi na vazduh može se koristiti kao amajlija - kao što su baloni naprimer.

Njihove biljke su ruža i ljubičica.

Za Škorpiju - nova odeća i hrizanteme

Odeća amajlija

Svaka nova odeća puna pozitivnih emocija može biti amajlija za škorpije. Preporučuje se da odeća bude seksipilnija, jer je škorpion znak zavođenja.

Za njih se preporučuju božuri, hrizanteme i karanfili.

Za Strelca - potkovica i različak

Simbol ovog znaka je kentaur. Poput statuete koja prikazuje ovaj simbol, potkovica ili luk i strela, koji su nezamenjivi atributi strelca, služe kao amajlija. Njihov element je vatra, ali ne ona koja dolazi od sunčevih zraka. Traže vatru iz kamina, čak i iz električnih aparata. Najbolje vreme za pravljenje talismana je noć.

Njihovi zaštitnici među biljkama su sve vrste poljskog cveća.

Za Jarca - granit i bršljan

Izrada ove amajlije je veoma teška zbog složene slike horoskopskog znaka. Ako ga kupite na poklon, obratite pažnju na njegovu proizvodnju. Mora biti napravljen od kamena, kaldrme, granita, šljunka ili drugih čvrstih zemljanih materija koje su srećne za Jarčeve.

Bršljan, hmelj i pelin su biljke talismani ovog horoskopskog znaka.

Za Vodolije - olovna figurica i ventilator

Element ovog horoskopskog znaka je pokretni vazduh. Zato je važno da ventilator ili klima uređaj koji im date rade besprekorno. Ako više volite figurice, najbolje je da ona bude od olova i da prikazuje posudu sa tekućom vodom, ukrašenu opalom.

Alvarijumi amajlije

Za Ribe - ribe i spomenak

Najpogodniji kućni ljubimac i ujedno amajlija za horoskopski znak Ribe je akvarijum sa ribama. On sakuplja element riba – vodu i njihov znak – same ribe. Figurice ribe se takođe mogu koristiti kao amajlija. Važno je da je jedna zlatna, a druga srebrna i da su ukrašene biserima.

Biljke koje štite ribu su spomenak i jasmin.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest