Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»Majka u snu - sva tumačenja

Majka u snu - sva tumačenja

Diana IvanovaDiana Ivanova
Početnik
15
Majka u snu - sva tumačenja

Tumačenje vaših snova sa majkom često zavisi od toga kako se zapravo odnosite prema njoj, kakav je vaš pravi odnos, kako se osećate jedno prema drugom.

Veruje se da majka dolazi u san nekome ko je u teškoj životnoj situaciji da bi vam jasno stavila do znanja da niste sami i da možete da računate na saosećanje. Njena pojava vas poziva da slušate svoja predosećanja. Takođe, majka može biti odraz onoga što se zaista dešava sa osobom koja spava. Može predstavljati predstojeće priznanje i uspeh. Analizirajte njeno stanje, ponašanje i izvucite zaključke o svojim postupcima.

Ako ste sanjali svoju majku, verovatno ćete dobiti prijatne i divne akcije od svojih prijatelja. Ili ćete možda učestvovati u nečemu zaista uzbudljivom i zanimljivom. To takođe može značiti srećan i harmoničan brak za one žene koje još nisu udate.

Za ženu, pojava majke u snu je često povezan sa prijatnim kućnim poslovima i porodičnim blagostanjem. Za muškarca, prema izgledu i ponašanju, ovo je presudan period života, težnje, dostignuća.

Ako neoženjen muškarac sanja svoju majku, verovatno će se zaljubiti u ženu koja neće reagovati na njegova osećanja. Majka koja daje ikonu svojoj neudatoj ćerci u snu znak je blagoslova, nagoveštavajući bliski brak.

Majka same osobe, sanjana da joj u snu daje poklon, predskazuje veoma zanimljivu osobu suprotnog pola, sa kojom ćete verovatno stvoriti srećnu i snažnu porodicu.

Ako ste sanjali svoju majku kakva je sada, onda će sve u vašem domu biti stabilno, mirno i prosperitetno, ne očekuju se promene. Majka koja naglo ostari u snu je nagoveštaj da ćete uskoro morati da preuzmete veliku odgovornost.

Ako ste sanjali svoju majku mladu i lepu, to je srećan događaj, uspešan brak (za ženu). Majka u venčanici, viđena u snu, predstavlja približavanje perioda u kojem će vaš posao biti posebno uspešan.

Ako oženjen muškarac sanja da se vratio kući svojoj majci, onda je najverovatnije zabrinut zbog problema u vezi sa nesporazumima u porodici. Podsvesno, on brine da ne može biti dovoljno jak za svog partnera. Ako sanjate da vas je majka napustila, to znači da dolazi vreme za donošenje samostalnih odluka.

Majka u snu

San da je vaša majka, koja živi odvojeno, prisutna u vašem domu ili posećuje vaš dom, pozitivan je znak da ćete verovatno težiti uspehu i da ćete dobiti povoljne rezultate iz bilo koje aktivnosti, projekta ili poduhvata koji trenutno radite ili planirate da počnete uskoro. Ako sanjate da ste u poseti svojoj majci, koju dugo niste videli, onda ćete uskoro dobiti neprijatne vesti koje će vam doneti mnoga unutrašnja iskustva.

Razgovor sa majkom predviđa dobre vesti o ljudima ili stvarima koje vas veoma zanimaju. Gledati mamu ili razgovarati sa njom u snu - neko će otkriti svoje prave namere. Ako vam je majka nežno govorila ili tešila u snu, tokom teškog perioda vašeg života sigurno ćete imati podršku različitih ljudi. Ako ste se grlili i milovala vas je po glavi, onda ćete imati period mira i spokoja. Čak i ako se neko ne ponaša dobro prema vama, to neće uticati na vaše stanje uma.

Ako je vaša majka uznemirena, to ukazuje na nedostatak poverenja u sebe i svoje poduhvate. Ako ste neodlučni i ne možete sami da donesete odluku, pokušajte da tražite savet od iskusnije osobe. Imajte hrabrosti i strpljenja, izazovi koji su pred vama biće dugoročni. Veoma je važno ne izgubiti sebe i ne svađati se sa drugima, tada ćete lakše preživeti nedaću.

San u kojem vam majka poučno govori ukazuje na mogući neuspeh ili nepovoljne okolnosti za vas. Postoji mogućnost da će vas neko od vaših bliskih prijatelja ili rođaka prevariti ili izdati. To takođe može značiti da ćete možda preduzeti ishitrene radnje ili napraviti pogrešan izbor.

Svađa ili tuča sa majkom simbol je velikih problema, porodičnih svađa za koje ćete kriviti sebe. To takođe može značiti usamljenost i depresiju.

San u kojem vidite da se kunete sa majkom je zlokobni znak predstojećeg nepovoljnog perioda. Tokom ovog perioda možete prisustvovati nesrećama ili postati učesnik nesreće za koju ćete biti u potpunosti odgovorni.

Čuti svoju majku kako plače u snu znači da su vas svi napustili i da ste izabrali pogrešan pravac u svojim postupcima. Plač vaše majke može ukazivati na njenu bolest ili ozbiljne probleme u vašem životu.

Ako u snu vidite svoju trudnu majku, to se tumači kao ljubomora, nedostatak majčinske ljubavi i naklonosti. Ako vam je majka rodila dete, to znači bogatstvo i prosperitet, velike promene u životu. Ako doji - obilje, prosperitet, pozitivne promene u životu.

Ako vaša majka ne puši i nikada nije pušila, ali vi je sanjate da pali cigaretu, san daje alarmantnu prognozu - nesporazum ili otuđenje koje je nastalo između vas u stvarnosti. Ako vaša majka ne pije, a vi je sanjate pijanu, to pokazuje vašu slabost i bespomoćnost.

Ako sanjate da vam je majka poludela, to znači nesporazume i sukobe. Ludilo majke u snu dokaz je da u stvari postoji potpuni i katastrofalan nesporazum između vas. Ona ne želi da prihvati vaše gledište, a vi ne razumete svoju majku.

Ako sanjate da vam se majka šiša, možda će se razboleti. Šišanje ili gubitak kose u snu je alarmantan znak koji najavljuje pogoršanje zdravlja, slabost ili gubitak života.

Bolesna majka je simbol tužnih događaja ili vesti. To može predstavljati ozbiljan razgovor sa voljenom osobom koji će prekinuti vašu vezu.

Uplakana majka predstavlja ozbiljne svađe. Jednom kada dobijete takvo upozorenje iz snova, imate priliku da izbegnete skandale, da se ispravite i sprečite da se vaša porodica raspadne. Budite oprezni sa rečima i delima - rizikujete da uvredite značajnu osobu i beznadežno pokvarite svoj odnos sa njom. To takođe može značiti da ćete se razboleti.

Majka u snovima

Čujete u snu svoju majku kako peva uspavanku? Tretirajte ovo kao upozorenje - uronjeni ste u svoje poslove i premalo pažnje posvećujete svojoj porodici, a ona vas zaista treba. Ne propustite trenutak, inače će kasnije biti izuzetno teško održati topao i iskren odnos sa svojim voljenima.

Ako se umesto majke u snu pojavljuje maćeha, čeka vas period tuge i razočaranja. Razlog za to je vaša arogancija i preveliki zahtevi prema drugima koji se jednostavno ne mogu ispuniti. Oslobodite se nepotrebnih potraživanja i život će postati mnogo lakši.

Ako sanjate da vas hvali majka muža, dečka, ljubavnika ili verenika - do dobrih vesti, dobićete poklon. Ako se svađate - dobićete loše vesti, svađe, sukobe, nerazumevanje i zahlađenje odnosa u porodici ili vezi.

Majka bivšeg bi se mogla pojaviti u vašem snu zbog manifestacije čežnje i nostalgije za prošlošću. Ponekad takvi snovi proriču susret sa nekada bliskim i dragim ljudima u stvarnom životu.

San u kome razgovarate sa svojom pokojnom majkom pokazuje da se dobro zabavljate. Verovatno ćete dobiti dobre vesti ili neke neočekivane, ali dobre vesti. To će pozitivno uticati na vaš budući život.

San u kojem vidite svoju mrtvu majku mrtvu znači da idete u teška vremena, koja će uključivati dugotrajne zadatke i dugotrajne aktivnosti ili projekte u kojima učestvujete. To može značiti da ćete patiti za svojom decom.

Ako vam majka umre na rukama, moraćete da se suočite sa ozbiljnom bolešću. Ako majka uskoro umire, desiće se nešto tužno i uznemirujuće, imaćete težak period u životu.

Ako sanjate Bogorodicu, dobićete blagoslov, vi ste visoka duhovna ličnost.

Pre nego što pokušate da protumačite san prema sanovnicima, pokušajte da analizirate svoj pravi odnos sa majkom. Možda imate nerešen problem ili ste bili veoma impresionirani nekim njenim postupcima koji su vam ostali u mislima. Možda ste tužni za svojom majkom koju dugo niste videli i vreme je da je pozovete ili posetite.

Pogledajte takođe Mudrosti Majke Tereze i Priču o majci.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest