Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»Snovi o baki i dedi

Snovi o baki i dedi

Jana G.Jana G.
Početnik
23
Snovi o baki i dedi

Snovi o bakama i dekama su prilično popularni. Snovi o našim rođacima nikada nisu slučajni. Međutim, njihove poruke mogu biti sasvim različite. Tumačenje snova treba uraditi uzimajući u obzir druge elemente cele slike. Evo detaljnije kako tumačiti snove o bakama i dekama!

Ako sanjate svoju baku koja je preminula, to znači da ćete se suočiti sa problemima, ali ćete se sa njima nositi zahvaljujući malo sreće i sopstvenim kvalitetima.

Ako vaša baka ćuti u snu, ona pokušava da vas upozori na predstojeću opasnost.

Suze na licu vaše bake u snu znače predstojeću svađu sa voljenom osobom.

Ako sanjate pokojnu baku i ona vam u snu daje savete, to znači da vas očekuju ozbiljne promene. Kako ćete se nositi sa ovim promenama zavisi od vas.

Ako sanjate da ste i sami postali baka, to znači da će se dogoditi nešto nepredviđeno. Ako vam se baka smeje u snu, to predstavlja ozbiljne nevolje, ali ćete ih se moći rešiti uz pomoć bliskih prijatelja.

Ako u snu sretnete pokojnu baku, to je znak da možda imate zdravstvenih problema, pa budite oprezni u tom pogledu. Možda je to jedan od snova koji predskazuju nesreću.

Slatki snovi

Ako vidite svoju baku kako ide ulicom okrenuta leđima, to znači da vas očekuju ozbiljne finansijske nevolje iz kojih ćete se teško izvući bez posledica.

Ako vas davno umrla baka grli u snu, to znači da ćete pronaći mirnu ljubav i osećati se srećnim.

Ako vas baka u snu grdi, to znači da ćete učiniti nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

Obično se baka pojavljuje u snu u kritičnom trenutku u vašem životu, kada vas mora upozoriti na opasnost ili vam pomoći blagoslovom.

Ako sanjate da razgovarate sa svojim dedom i bakom, to znači da ćete se suočiti sa teškoćama koje nećete savladati bez tuđe pomoći.

San o dedi predstavlja da će se nešto promeniti.

Ako sanjate pokojnog dedu, čućete vesti.

Ako u snu vidite svoju baku koja je živa, to znači da će se vaši planovi vezani za posao uspešno razvijati. Ako se u snu svađate sa bakom, to znači da nećete slušati korisne savete i da ćete učiniti nešto glupo.

Ako u snu vidite sebe kao dedu, imaćete slavan i dug život.

Pogledajte još zanimljivih tumačenja snova!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest