Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Karma i Sudbina»Moć praštanja menja naše živote

Moć praštanja menja naše živote

Nadia GeorgievaNadia Georgieva
Početnik
1
Moć praštanja menja naš život

Praštanje je najveća stvar na svetu koja ima moć da promeni živote!

Kada oprostite drugima, čak i onima koji su vam naneli ozbiljnu nepravdu, generalno se osećate pozitivnije i manje ste pod stresom. Možda ćete čak iskusiti zdravstvene korisi, kao što je, naprimer, snižavanje krvnog pritiska.

Važno je oprostiti drugima, ne zato što oni zaslužuju vaš oproštaj, već zato što VI zaslužujete mir. Zaslužujete da se osećate izlečeno i oslobođeno negativnih emocija.

Zaslužujete da vam se život promeni!

Kada opraštamo, priznajemo da smo svi nesavršeni i da svi pravimo greške. Sa ovom novom otvorenom i saosećajnom perspektivom, možemo naučiti da oprostimo lako i da šaljemo dobre želje čak i onima koji su nas povredili.

Oprostiti drugima znači osloboditi se uloge žrtve.

Kada više ne budete doživljavali sebe kao žrtvu, videćete kako će se ljudi bolje ponašati prema vama i kako će vam život postati lepši.

Napravite izbor da oprostite!

Da, opraštanje je izbor. Sami odlučujete da li ćete biti ljuti i gajiti loša osećanja u sebi ili upravo suprotno - ostati pozitivni i oprostiti...

Čak i kada je teško.

Opraštanje je sposobnost da vidite Boga u svim ljudima, bez obzira na njihove postupke. Gospod je pred nas postavio težak, ali izvodljiv zadatak – da svoje zemaljsko postojanje osvetlimo svetlošću ljubavi i probudimo ljubav u ljudima oko sebe.

Oproštaj

Opraštanje je čišćenje duše!

Moć praštanja može promeniti naše živote!

Sloboda od svih negativnih osećanja daje duši krila, pomaže da živite u radosti i ljubavi, daje snagu u najtežim situacijama:

Pokrijte svoj dug ljubavlju i oprostite mnogima, oprostite mnogo, a da ne zakomplikujete svoj ili njihov put.

Oprostiti drugoj osobi je lak zadatak kada je srce ispunjeno ljubavlju i dobrotom. U prizmi srca sve se vidi u pravom svetlu. Osoba koja u sebi nosi zlobu nikada neće moći da dotakne pravu ljubav.

Ali kako da oprostimo osobi koja nam je nanela patnju?

Da biste to uradili, morate razumeti kako život funkcioniše i zašto se loše stvari dešavaju, šta se tačno dešava, zašto privlačimo nevolje. Neophodno je razumeti zakone života, videti ih na delu.

Ovo razumevanje donosi olakšanje i omogućava oproštaj svim prestupnicima, što znači oslobađanje od nagomilane negativnosti i promenu sudbine na bolje.

Recite hvala onima koji su vas povredili jer su ukazali na vašu nesavršenost. Povredivši vas, druga osoba uništava sebe, ali to ona čini da vas spasi i pomogne vam da pronađete ljubav.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest