Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»Šta znači ako sanjate osobu koju volite

Šta znači ako sanjate osobu koju volite

Jana G.Jana G.
Početnik
22
sanjanje

Ako sanjate osobu koju volite u stvarnom životu i ona vam u snu izjavljuje ljubav, to je siguran znak da će u vašem životu uskoro doći do ozbiljnih promena. Ako sanjate da vi izjavljujete ljubav objektu svojih osećanja, to je znak da vas prijatelji iskorišćavaju, a da niste ni sumnjali.

Da biste to sprečili, sledeće noći idite u krevet sa žutom trakom natopljenom slanom vodom oko glave. Posle deset minuta skinite traku. Ako vam se san ponavlja, ponovite postupak sa žutom trakom.

Ako sanjate da ste srećni sa svojom voljenom osobom, to znači da je za vas ova ljubav prava i uzvišena. Ako sanjate da u snu vodite ljubav sa njim ili njom, to vam predstavlja neuspehe i kamen spoticanja na putu do vašeg cilja.

spavati sa voljenom osobom

Ako se u snu vaša voljena osoba dobro ponaša prema vama, to je dobar znak - bićete uspešni u svom poslu. Ako poljubite svoju voljenu osobu u snu, to predstavlja neverstvo sa suprotne strane.

Preterano jaka ljubomora u snu prema osobi koju volite je znak da ćete u stvarnosti biti izloženi nekoj tajni za koju niste ni slutili.

Ako sanjate da vaš voljeni ljubi nekog drugog, to znači da ćete se uskoro zauvek rastati od njega, ali odluku o tome ćete doneti vi.

Ako u snu vidite svoju voljenu osobu, ali izdaleka, a on vas ne vidi, to znači da ćete u stvarnom životu morati da ispravite greške svojih najmilijih.

Ako sanjate da vaš partner vara u snu, to znači da vas očekuju prijatne vesti. Ako sanjate da je vaša voljena osoba ljuta, to znači da ćete se uskoro suočiti sa pitanjem da li da nastavite sa njim ili da prekinete vezu.

Kada sanjate svoju voljenu osobu u društvu njegovih prijatelja, a on ne misli na vas, to znači da u stvarnom životu ima novu ljubav.

Takođe pogledajte naš detaljni azbučni sanovnik.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest