Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Gatanje»Katarinino proricanje sudbine - šta je to?

Katarinino proricanje sudbine - šta je to?

Viktoria NeikovaViktoria Neikova
Početnik
731
Katarinini garanje

Budućnost je predmet velikog interesovanja većine ljudi. Teško da postoji osoba koju ne zanima šta mu sudbina sprema, šta da očekuje ili da li će ispuniti svoje najdraže snove. Stoga su od davnina do danas razvijeni najrazličitiji načini otkrivanja mape budućnosti. Svi su oni ujedinjeni pod zajedničkim oblikom - gatanje ili proricanje. Može biti preko vračeva, čitanja karti, čitanje dlana, gledanje u kafu itd.

Čitanje karata je jedna od najpoznatijih metoda proricanja sudbine, koja izaziva veliko interesovanje. U ovoj oblasti postoji i tzv Proricanje Katarine. Evo šta je to:

Katarinino gatanje je gledanje u karte ili bolje rečeno varijaciju poznatog pasijansa. Ova metoda proricanja sudbine radi se sa 40 različitih simbola. Svaki od njih nosi odgovarajuće predviđanje. Ime proricanja Katarina ima drevne istorijske korene.

Potiče od Katarine Ⅱ, koja je bila ruska carica. Volela je da zabavlja dvorjane tako što im je kroz karte predviđala budućnost. Ono što je specifično za ovo proricanje je da vam ne može reći konkretne događaje koji će se dogoditi, već koristi simbole kao objašnjenja sadašnjosti.

Katarinino gatanje se vrši izvlačenjem 3 karte. Svaka od njih pokazuje simbol koji može pročitati život određene osobe. Postoji šansa da će 2 identična simbola biti izvučena. Ovo se može protumačiti kao potreba da se pažljivo razmisli. Neki od najpoznatijih simbola su:

Šta predstavlja Katarinino gatanje

- đavo – predznak budućih iskušenja;

- mesec - novo poznanstvo sa finom osobom;

- srce – tajni obožavalac ili nova ljubav;

- zastava – postignuće, rešenje složene situacije ili sukoba;

- puž - ispunjenje tajnih želja;

- sunce - razjašnjenje; sreća i povoljne okolnosti u odnosima;

- zvono – važna vest ili događaj;

- krst - naporan rad, napori i teškoće;

- kruna - postizanje poštovanja i autoriteta među ostalima;

- vaga - potreba za razmišljanjem, predstojećim odlukama i dilemama.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest