Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Nakit i Kamenje»Kristali za uspeh u karijeri

Kristali za uspeh u karijeri

Viktoria NeikovaViktoria Neikova
Početnik
731
Kristali za uspeh u karijeri

Kristali su drago kamenje koje je izvanredno ne samo po svojoj lepoti već i po neverovatnoj moći. Oni su sposobni da privuku pozitivnu energiju i izbrišu loše stvari iz ljudskog života.

Svaki dragulj ima svoju supermoć koja je odgovorna za obavljanje drugačijeg zadatka. Evo magičnih kristala za karijeru koji privlače prosperitet i uspeh u poslovnim poduhvatima:

Citrin

Prelepi dragi kamen žute boje poznat je i kao kamen novca. Citrin ima moć da privuče uspeh i otvori put ka napredovanju u karijeri. Ovaj kamen takođe ima svojstvo da otera negativnu energiju i da je zameni srećom i pročišćavajućim moćima.

Pirit

Ovaj kamen je klasičan simbol sreće. Pirit ima ulogu da čoveku otkrije nove poslovne poduhvate, razjasni mu um i ukaže na nove neslućene mogućnosti za bogatstvo. Da biste požnjeli moć ovog kristala, morate ga stalno nositi sa sobom.

Malahit

Malahit donosi uspeh u karijeri

Ovaj magični kristal ima prelepe zelene nijanse koje mu daju jedinstven izgled. Ima ulogu da privuče uspeh u karijeri i podari sreću pre važnih poslovnih događaja. Malahit se može nositi kao talisman u značajnim prilikama koje će predodrediti buduće događaje.

Sunčev kamen

Kao što mu ime govori, sunčev kamen ima crveno-narandžaste nijanse. Ima moć da uravnoteži finansijsku nestabilnost i nadoknadi materijalne gubitke. Uz njegovu pomoć možete dobiti pozitivnu energiju i napuniti se vitalnošću za nove poduhvate. Zlatne čestice kamena su odgovorne za finansijsko blagostanje i privlače još više materijalnih dobitaka i uspeha u karijeri.

Tigrovo oko

Ovaj lep kamen ima ulogu da privuče sreću, sreću i prosperitet. Ako ga nosite sa sobom, ostvarićete izuzetan uspeh u karijeri i imati sreće u bilo kom poslovnom poduhvatu. Tigrovo oko je prikladan kristal za nakit za nošenje kao talisman za uspeh i profesionalni razvoj.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest