Snovi o zmijama

Nina NordNina Nord
Početnik
9
Zmija

Snovi sa zmijama definitivno nisu među najprijatnijim. Često su to veoma strašne noćne more, koje je teško zaboraviti. Ali treba li ih se plašiti? Šta to znači?

Ako sanjate da vas je u snu ujela zmija koja umire, to je znak da ćete patiti od zlobe i zavisti licemernih prijatelja. Snovi o zmijama su upozorenje na razne oblike zla.

Ako sanjate zmije kako se izvijaju ili padaju na vas, to znači da doživljavate kajanje i da ćete se uskoro naći u finansijskim poteškoćama.

Ubijanje zmije tokom sna je znak da ste spremni na sve da biste ostvarili svoje interese i da biste dobili visoku ocenu ljudi oko vas.

Prolazak u snu među mnogim zmijama znači da ćete trijumfovati nad svojim neprijateljima. Ako vas zmije ujedu i zaboli vas, to znači da će vaši neprijatelji naštetiti vašem poslu.

San

Ako u snu vidite malu ravnu pegavu zmiju kako puzi prema vama po zelenoj travi, a vi skočite u stranu i ona nastavi svojim putem, a zatim vam se ponovo približi, povećavajući se u veličini, to znači da u stvarnom životu preuveličavate probleme koje imate.

Ako se razbolite ili imate problema na poslu, ovaj san predskazuje da će uskoro sve biti u redu i čak ćete moći da napravite pauzu na poslu.

Kada sanjate da se velika zmija uvila oko vas i pokušava da vas udavi, to znači da ćete uskoro biti nemoćni u rukama svojih neprijatelja, i to svojom krivicom.

Ako u snu držite zmiju u rukama, to znači da će se male nevolje vašom krivicom pretvoriti u ogromne teškoće, sa kojima nećete moći sami da se nosite.

Ako u snu zgazite zmiju, to znači da ćete biti zabrinuti, ali vas čeka samo radost. Ako u snu nekog drugog ugrize zmija, to znači da niste spremni da se žrtvujete za svoje prijatelje. Trebalo bi da razmislite o ovim pitanjima.

Male zmije u snu znače da odajete prevelike počasti ljudima koji to ne zaslužuju, a iza vaših leđa stalno kuju planove da vas ometaju.

Pogledajte i ovaj sanovnik za više tumačenja snova.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest