Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»U kojim danima se snovi ostvaruju?

U kojim danima se snovi ostvaruju?

Iliana AngelovaIliana Angelova
Početnik
73
U kojim danima se snovi ostvaruju?

Svi znamo da se neki snovi ostvaruju, a drugi se nikada ne ostvaruju. Prve nazivamo proročkim snovima, a ove druge pripisujemo igri svesti tokom sna.

Pa ipak, ostaje pitanje zašto se ponekad ono što se dogodi u snu ostvari u stvarnosti, a drugi put ne. U odgovoru su važne različite okolnosti, a jedna od njih je dan kada smo sanjali. Hajde da vidimo koga dana se snovi ostvaruju i kada se dešavaju proročki snovi.

Snovi u nedelju na ponedeljak

Ovi snovi se ne mogu uzeti kao osnova za ozbiljnu analizu jer su previše površni u pogledu našeg psihičkog stanja. Složenost naših sukoba sa ljudima oko nas i unutar nas samih određuje složenost sna. Može se tvrditi da snovi na ovaj dan ne donose ništa sudbonosno u životu i ne treba obraćati ozbiljnu pažnju na san u noći sa nedelje na ponedeljak. Kažu da su to prazni snovi, čije je tumačenje u sferi sitnih trivijalnosti.

Snovi u ponedeljak na utorak

U utorak sećanje na noć karakterišu živopisni, dinamični snovi, koji su izraz stvaralačkih mogućnosti sanjara. Ako san nosi negativan naboj, nije dobro započinjati nove poslovne poduhvate, kao ni rešavati važne ugovorne odnose.

Važi i suprotno, ako je san pozitivan, možete hrabro da delujete na svim važnim projektima.

Ako je san vezan za neku vrstu profita, na njega treba obratiti posebnu pažnju, jer je proročanski. Ispunjenje treba očekivati u roku od 10 dana. Ako se to ne desi, nema šanse da se desi kasnije.

Snovi u utorak na sredu

Kada se snovi ostavruju?

U zoru ovog dana, snovi su takođe posebno živopisni i veoma vođeni zapletom. Međutim, oni su obrnuti od onih od utorka ujutru. Obično se snovi na sredu ne ostvare, a ako se i ostvare, to je samo u nekim aspektima. Ako su sećanja na svetle optimistične snove, onda u stvarnom životu predstoji novi početak pun događaja.

Snovi za sredu na četvrtak

Dobro je setiti se sna tog dana. Sadrži savete o radu i razvoju karijere. Izreka da je jutro mudrije od večeri važi i ovog dana. U četvrtak rano ujutru, pre nego što se spavač probudi, on jasno vidi načine da reši problem koji ga brine, reši spor ili sukob.

Snovi u četvrtak na petak

Ovog dana u nedelji javljaju se proročki snovi, uglavnom vezani za ljubavni život. Tada je čovekova intuicija najjača i svi snovi kojih se sećamo su proročki. Pozitivne poruke identifikuju se sa pobedama i uspesima, a one kojih se sećamo sa strahovima i gubicima upozoravaju da nas čeka nevolja. Ovi snovi su povezani sa našim odnosima sa drugima i važni su.

Snovi u petak na subotu

U kojim danima se snovi ostvaruju?

Ovi snovi ne garantuju da dolaze promene u životu, ali donose prijatan ukus u svakodnevni život poput slatkiša i čokolade. Deljenje snova ovog dana sa voljenim osobama može sadržati vredne tragove o našem odnosu sa njima. Čak i neprijatni snovi su srećni, jer na kraju pokazuju da samo napornim radom možete dobiti ono što želite.

Snovi u subotu na nedelju

Ovaj dan je važan i sa stanovišta snova, jer se isti mogu ostvariti. Na sreću, svi oni imaju pozitivan znak - dobri će doneti radost, a loši neće ozbiljno uticati na život sanjara.

Ako ste sanjali nešto što ne znate kako da protumačite, pogledajte ovaj kompletan sanovnik sa hiljadama tumačenja.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest