Snovi o poslu

Jana G.Jana G.
Početnik
22
Snovi o poslu

Ako sanjate da ste se uspavali za posao i veoma kasnite, to znači da ne možete da kontrolišete situaciju svojim profesionalnim rastom. Takođe može ukazivati na podsvesni strah od promene posla. Međutim, u stvarnosti vam se ne da rizikovati i promeniti posao u kome više nemate šanse da se razvijate nečim novim, što krije za vas zanimljive izazove.

Ako u snu kasnite sa rokovima za radne projekte, to može značiti da se osećate nespremnim za zadatke i zapravo niste sigurni u svoju sposobnost da se nosite sa njima. Generalno, u stvarnom životu, situacija vam je izmakla kontroli i čini da se osećate loše i na pogrešnom mestu.

San o odlasku na posao bez odeće je uobičajen, ali se različito tumači u zavisnosti od toga šta se tačno dešava u vašem snu. Odeća u snu simbolizuje potrebu da se nešto sakrije.

Ako sanjate da ste užasnuti svojim nudističkim izgledom na poslu, to može biti izazvano potrebom da sakrijete od kolega neke informacije, situacije ili činjenice iz svog ličnog života.

Ako sanjate da ubijate svog šefa, zapravo krijete neku uvredu ili ste ljuti na njega duboko u sebi. Ali objašnjenje može biti dublje. Pokušaji ubijanja u snu mogu značiti probleme iz stvarnog života koje ne rešavate. Generalno, ubistvo može odražavati intenzivnu borbu koju vodite u stvarnosti.

Ako pravite prezentaciju u snu bez pripreme, to može samo povećati vaše brige o predstojećem događaju. Zato što se iznutra osećate nespremnim.

Sanjate da ste unapređeni – znači da ste sigurni u svoje profesionalne kvalitete i osećate da se vaš trud ceni. Sa takvim stavom, ovo će se desiti pre ili kasnije.

Ako sanjate svoj posao

Kada ste otpušteni u snu najverovatnije objašnjenje je da imate slične strahove u stvarnosti. Oni mogu biti izazvani vašom nesigurnošću u sopstvene kvalitete.

Vidite važnije tumačenja snova prema našem sanovniku.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest