Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»Snovi u petak na subotu

Snovi u petak na subotu

Jana G.Jana G.
Početnik
23
Sanjati

Šta ste sanjali sinoć? Snovima u petak na subotu vlada planeta Saturn. Utiče na našu sudbinu i našu sreću, da li će nam ići u poslu i u ljubavi.

Kroz snove koje vidimo u noći uoči subote shvatamo od čega moramo da odustanemo i koju odluku da donesemo. U noći uoči subote možemo videti fragmente naše budućnosti, kao i budućnost ljudi koji su nam važni. Sudbonosni događaji u subotnjim snovima imaju i dobra i loša značenja.

Ako se nakon buđenja setite prijatnih fragmenata svog sna, to znači da će vas nevolja proći, a željeni ciljevi će biti postignuti bez napora.

Ako se probudite sa neprijatnim osećajem i sećate se negativnih trenutaka iz sna, budite spremni na činjenicu da se vaši problemi neće brzo rešiti.

Snovi uoči subote su posledica naših nedavnih postupaka u stvarnom životu. Ako ste u noći uoči subote sanjali nešto zaista neprijatno, pokušajte da uspostavite vezu između zastrašujućih noćnih mora i stvarnih problema koje pokušavate da prevaziđete.

Snovi u petak

Vaše noćne more mogu biti uzrokovane stvarnim problemima koji su vas mučili poslednjih dana. Ali možda ćete u snu u noći uoči subote pronaći pravo rešenje za probleme.

Ako je noć uoči subote vaš san bio crno-beo ili je izazivao anksioznost ili ste bili veoma uplašeni, sledeće nedelje vas očekuju velike neprijatnosti.

Kada u snu uoči subote vidite visoku ogradu ili barijeru, to znači da ćete se suočiti sa nepremostivim preprekama na putu ka cilju kojem težite.

Ako vam je san u noći uoči subote bio prijatan i sanjali ste široke livade ili beskrajna vodena prostranstva, to znači da će se ostvariti sve što pokušavate da postignete u bliskoj budućnosti.

Ako u noći uoči subote sanjate svoje najmilije rođake ili prijatelje koje niste dugo videli, potražite ih u narednim danima, jer im je verovatno potrebna vaša pomoć.

Pogledajte još zanimljivih tumačenja snova.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest