Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Magije, Veštice i Prokletstva»Kako se zaštititi od magije, uroka i kletvi

Kako se zaštititi od magije, uroka i kletvi

AdminAdmin
Početnik
13
Kako da se zaštitimo od magiej

Mnogi narodni običaji i načini zaštite od magije zaboravljeni su tokom godina naučnog materijalizma i potrebno je ponovo podsetiti se na ono što je nekada bilo opštepoznato. Danas se ovog saznanja sećaju samo stare bake, dok ga pseudo-čarobnjaci i gatare aktivno koriste. Počinje rečima: „Da, hm, da, vidim da te je zao čovek prokleo! Mogu ti pomoći i ukloniti čini ako mi daš pramen kose… Naučiću sve iz toga… Daj mi nešto novca.” - upadate u vrtlog izmišljenih tehnika i rituala koji vam nimalo ne pomažu. Međutim, ostaje pitanje da li ne štete.

U svakom slučaju, takav susret sa ne tako poštenim i kvalifikovanim vračarom može zadesiti i vas. Ovo se dešava čak i na ulici. Stoga, čuvajte se i izbegavajte takve kontakte. Ako još uvek ne možete da se izmaknete, pazite da ne padnete pod hipnozu. Držite ruke u džepovima i ne dozvolite da vas dodirnu. Ne gledajte direktno u oči, već negde između obrva.

Ni u kom slučaju ne započinjite razgovor, iako ponekad pomaže da pomenete sopstvenu baku-vešticu ili izgovorite stare magične reči - "ter-mu-le" i "tor-nu-les". Ako i dalje niste uspeli da ga se rešite, potrebno je da se oslobodite negativnih posledica nakon takvog sastanka.

Čim dođete kući, operite odeću koju ste nosili hladnom vodom. Uzmite što više hladnih tuševa koliko možete i stavite sav nakit i ukrase koji ste nosili tog dana u posudu sa hladnom vodom na nekoliko sati. Uradite isto sa svim ličnim stvarima koje je dotakla lažljiva gatara. U slučaju fotografija ili drugih predmeta koji se ne mogu i ne smeju pokvasiti, stavite ih nekoliko dana okrenute prema poleđini ogledala ili iza ikone. Na kraju, oslobodite se svih sitnica u džepovima, pazeći da ih ne dodirnete golim rukama.

Možete da se zaštitite od prokletstva

Evo još nekih zaboravljenih tehnika za odbijanje kletvi i čini.

1. Perite pod samo kada su svi kod kuće, inače možete da „operete tragove“ ukućanima.

2. Ne stavljajte noževe i viljuške oštrim delom nagore, jer ćete navući zlobu.

3. Nikada ne stavljajte hleb naopako - to je jednako smrtnoj želji.

4. Ako vam sa stola padne nož, viljuška ili kašika, kucnite tri puta drškom po stolu (bez govora) Tako ćete se zaštititi od neželjenih gostiju.

5. Kada šišate kosu, nokte ili ispali zub, nemojte ih bacati bilo gde, jer bi se mogli koristiti za pravljenje magije na vama. Izbaciti ih kroz prozor je prizivanje bolesti. Spaliti ih (ovde postoje dva mišljenja) – prema učitelju Petru Danovu to se preporučuje, a prema drugim izvorima to dovodi do bolesti.

6. Ne dajte nikome svoje fotografije, ne ostavljajte ih svima lako dostupnim i budite oprezni kada dajete svoja dokumenta sa fotografijom – preko njih se na vas može izvršiti bilo kakav uticaj. Isto važi i za datume posebne za vas, a posebno za rođendane, omiljene lične stvari, imena i nadimke. Posebno budite oprezni sa satovima koji su dugo u vlasništvu (čak i onima koji ne rade), jer se između njih i vlasnika uspostavlja poseban odnos. Toliko je jak da postoje brojni zabeleženi slučajevi prestanka rada satova nakon smrti vlasnika.

7. Ako ostanete bez soli kod kuće - stići će vam siromaštvo.

8. Nikada ne ostavljajte na preminuloj osobi prsten, pričvršćene ogrlice, vezane čvorove – to dovodi do pojave priviđenja.

9. Ako morate da se vratite nakon što ste negde pošli, pozdravite se naglas u ogledalu (ako nema nikoga u blizini).

10. Ako vam crna mačka pređe put, to je upozorenje. Ne pravi vam sama mačka nevolje, već vas samo upozorava.

11. Ako vidite ženu sa praznom kantom - i vaš posao je prazan.

12. Ako nađete novac, brzo ga potrošite i imajte na umu da „odakle je došao, tamo i ide“.

13. Ne davati i ne primati poklon bez simbolične „otkupne cene“ marame i rukavica (za rastanak), sata (za tugu), oštrih predmeta (dovode do svađa i skandala sa posledicama).

14. Ako se u vašem domu dešavaju čudne stvari ili vas nešto samo brine, dobro pogledajte sva vrata, prozore, ramove i ramove za klinove, vlakna, konce, kuglice i druge sitne predmete. Ako nešto nađete, bacite to, a zatim obavite osnovno čišćenje u svom domu. U mnogim slučajevima, ovo je "prva pomoć" koja vam je potrebna.

Pa, nije sve od starih bakinih sujeverja, ali zapamtite da čak i ako nemaju smisla, barem ne boli.

Još saveta o odvraćanju uroka i kletvi

1. Ojačajte svoj duhovni štit

Ojačajte čakre za zaštitu od magije

Verovali ili ne, trebalo bi da se redovno zaštitite od kletvi i uroka. Pre mnogo godina praktikanti crne magije bili su izolovani u malim zajednicama na Haitiju, Africi i Luizijani. Danas je crna magija na globalnom nivou. Svako ko zavidi vašem uspehu, može da angažuje praktičara crne magije na internetu.

Ako vaš duhovni štit nije ojačan, ranjivi ste na napade negativne energije i crne magije. To vas obavezuje da dosledno čistite svoju okolinu, svoj um, svoju auru i svoje čakre. Održavajte životnu sredinu kod kuće i na poslu čistom. Takođe, redovno prekadite kuću sa upaljenom žalfijom i tamjanom. Provetrite kuću najmanje 3 puta dnevno. Prečistite vazduh sa uljem eukaliptusa i uljem čajevca. Pustite sunce u svoj dom tako što ćete povući zavese. U čistim, urednim i sunčanim domovima teže je zadržati lošu energiju i čini. Očistite svoj um pomoću meditacije.

2. Koristite morsku so

So je mineral zemlje koji je dugo bio cenjen zbog svoje sposobnosti prečišćavanja i filtriranja. So se koristi u procesu kiseljenja i konzerviranja. Ali pre svega, so se koristi za zaštitu od magije. Mnoge stare slike prikazuju ljude kako prave petlju od soli oko sebe radi zaštite od crne magije i kletvi. Iako je ovo neosporno moćan alat, jednostavno nije funkcionalan osim ako ne planirate da provedete ceo dan sedeći u krugu od soli. Odlična vest je da so ne mora da bude u okruglom prstenu da bi vam pružila zaštitu od magije koja vam je potrebna. Možete posipati morsku so po celoj ivici vašeg doma i to će imati isti efekat. Svaki put kada ste kod kuće, znaćete da ste zaštićeni od kletvi... Prednosti soli možete koristiti i na svom radnom mestu. Stavite malu posudu kamene soli na svoj sto. Kristal će povećati zaštitni radijus soli. Možete čak da nosite i malu kutiju soli u džepu ili torbi da vas zaštiti od crne magije.

3. Imajte pozitivne misli

Naučite kako misli funkcionišu. Sa svakom mišlju koju imate, privlačite određene stvari. Kada razmišljate negativno, privlačite loše događaje i podložniji ste čarolijama. Ono što treba da uradite je da se fokusirate na dobre stvari koje se dešavaju. Što više naučite o tome kako funkcioniše zakon privlačenja, bićete uspešniji u zaustavljanju crne magije.

4. Napravite sebi amajliju

Amajlija je ukras ili predmet koji odbrambeno odbija negativnu energiju i crnu magiju. Amajlije protiv magije mogu biti dovoljno male da se mogu nositi kao nakit ili sakriti u džepu. Amajlije takođe mogu biti deo enterijera vašeg doma ili kancelarije. Dok imate amajliju u svom posedu, ona odbija crnu magiju duhove, vampire i svakoga ko misli zlo o vama. Neki amajlije koje treba uzeti u obzir su religiozni ukrasi, religiozne slike, drago kamenje ili male vrećice magijskog bilja.

5. Zabavite se

Iako magija nije stvar za smeh i podsmeh, stručnjaci u ovoj oblasti savetuju da je najbolji lek protiv magije dobro raspoloženje. Kada se zabavljamo i smejemo, uživamo u dobrom zdravlju. Kada smo zdravi, raspoloženi i srećni, automatski gradimo jak štit protiv uroka i kletvi.

6. Bacite magične predmete u vodu koja teče

Ako se plašite da vam je učinjena magija sa određenim predmetima, nemojte ih više držati kod kuće. Zgrabite ih rukavicama i bacite što je brže moguće u tekuću vodu kao što je reka. Na ovaj način ćete se zaštititi od magije.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest