Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Zle sile i energija»Zaštita od energetskih vampira

Zaštita od energetskih vampira

Praktični saveti za čuvanje od energetskih vampira

Energetski vampiri nas bukvalno svuda okružuju. Komunikacija sa njima može pretvoriti naš život u noćnu moru. Oni crpe našu životnu snagu i ostavljaju nas iscrpljenima i uništenima. Karakteristična stanja nakon komunikacije sa energetskim vampirima su depresija, nesanica, hronični umor, migrena, apatija, panični strah.

Nakon kontakta sa energetskim vampirom energija u telu se potpuno menja. Osim gore navedenih problema, osoba se odjednom oseća veoma pospano i letargično. Sve je to zbog sila koje su isisane iz tela.

Važno je napomenuti da energetski vampir napada psihu i da ne postoje lekovi koji mogu da se suprotstave ovom stanju.

Praktično svako od nas je izložen njihovom opasnom uticaju. Zato je važno da znamo kako da se zaštitimo. Pogotovo ako često moramo da komuniciramo sa takvim ličnostima. Ako smo dugo izloženi uticaju energetskih vampira, nagomilava se umor i psihička napetost i veoma je teško prečistiti energiju. Dakle, ne smemo dozvoliti da se ovo stanje više nastavi.

Evo najefikasnijih metoda zaštite od energetskih vampira. Pratite ih i osećaćete se mnogo bolje – i psihički i fizički.

Kupanje u kadi i tuširanje kao preventiva od energetskih vampira

Voda

Ako ste izloženi energetskom vampiru, pokušajte da se što pre vratite kući i istuširajte se. Voda ne samo da vam pomaže da se osećate osveženo, već i ispire negativne informacije koje vampir prenosi.

Ako ste zaista veoma loše, uživajte u toploj kupki ako je moguće. Napunite kadu vodom prijatne temperature, dodajte morsku so i nekoliko kapi mirisnog lavandinog ulja. 120 minuta opuštanja dobro će očistiti vašu auru.

Ako niste kod kuće i niste izloženi uticaju energetskog vampira, idite do najbližeg toaleta i jednostavno isperite oči i lice hladnom vodom. Osećaćete se osveženo i okrepljeno.

Tigrovo oko štiti od energetskih vampira

Amajlije

Mnogi minerali dovode do obnavljanja energetskog balansa. Još u davna vremena prirodno kamenje (crni ahat ili tigrovo oko) nosili su kao talismani protiv energetskog vampirizma. Amajlija protiv energetskih vampira mora biti stalno sa vama, možete je ukloniti samo kod kuće.

Kupite malo jednostrano ogledalo i kada izađete iz kuće, stavite ga u džep odeće sa stranom ogledala napolje. Takav talisman ne može samo da odbije energetski udarac, već i da ga vrati vampiru.

So se smatra odličnom zaštitom od svakog zla. Ušijte malu torbicu, napunite je belim kristalima soli i uvek je nosite sa sobom u džepu ili torbi. So će apsorbovati sve vampirove postupke, loše želje i zle reči koje su vam upućene.

Nikakva energija ne može uticati na one koji nose sigurnosnu iglu na unutrašnjoj strani odeće. Ovaj mali uređaj pomaže protiv zlih očiju, zlih duhova, čarolija i vampirizma.

Takođe dobro štiti srebro. Dovoljno je nositi srebrne priveske, minđuše ili prstenje.

Sigurnosna igla

U gornjim redovima smo spomenuli važnost sigurnosne igle. Veruje se da je sigurnosna igla odličan način da se zaštiti biopolje od štetnog uticaja energetskih vampira. Igla se mora nositi na unutrašnjoj strani odeće tako da može da dodirne kožu. Sigurnosna igla mora biti zaključana - na taj način je akcija najača. Važno je napomenuti da nije dobro nositi je stalno, jer brava utiče na unutrašnju energiju i može štetiti. Štaviše – stalno zaključavanje može da vas pretvori u introverta i da stvori probleme u komunikaciji sa drugima.

Ogledala

Ako se osećate kao da ste okruženi energetskim vampirima, kupite nekoliko malih ogledala i stavite po jedno ispred svakog prozora u vašem domu tako da ogledalo bude okrenuto napolje. Svrha ovog rituala je da se negativna energija vrati svom izvornom izvoru i ni na koji način ne utiče na vas.

Crveni konac

Vrlo često smo primetili da bebe, trudnice, neveste, pa čak i poznate ličnosti imaju vezan crveni konac na ruci. To nije slučajno, jer se veruje da konac štiti od zlih očiju i bolesti, tera zle duhove i štiti od magije i zlih ljudi. Nekada se čak i za životinje vezivao crveni konac da bi godina bila zdrava i plodna.

Torbica puna soli štiti kuću od energetskih vampira

Zaštita doma

Kod kuće takođe nismo imuni na posetu energetskih vampira. Komšija ili rođak koji je svratio u posetu može da nam iscrpi energiju. Da biste zaštitili svoju porodicu i dom:

- Operite pod slanom vodom nekoliko puta mesečno;

- Posolite ispod praga vrata ili ga istrljajte malom lanenom vrećicom i okačite je preko ulaznih vrata;

- Periodično čistite dom od zlih sila paljenjem crkvenih sveća i obilazeći sa njima celu kuću;

- U kuhinji okačite grozdove čili paprika, luka i belog luka.

Važno je napomenuti da nijedan čovek nije rođen kao energetski vampir. Može se reći da je to bolest mentalne osnove koja zavisi od okolnosti života i nijedan pojedinac ne može imati imunitet. Ako saznate da je vaš voljeni ili prijatelj iz ovog ili onog razloga postao energetski vampir, nemojte žuriti da ga osuđujete i ignorišete, već pokušajte da mu pomognete. Nikad ne znate da li se jednog dana nećete naći u njegovoj poziciji.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest