Zle sile i energija

Zle sile i energija

Koje su zle sile i kako na nas utiče negativna energija, sa kojom se susrećemo svakodnevno. Kako da se čuvamo od zlih sila , uroka i negativne energije?
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se zaštititi od zlonamernih ljudi?Kako se zaštititi od zlonamernih ljudi?
10. okt.
Nema sumnje da se skoro svaka osoba svakodnevno susreće sa zlonamernim ljudima. Čak i ako ih ne poznajete lično, oni mogu učiniti da se osećate veoma loše.
Sujeverja o kukuvijamaSujeverja o kukuvijama
08. okt.
Glavno sujeverje vezano za kukuvije, koje je i danas rasprostranjeno, glasi da ako ova ptica sleti na krov kuće, u njoj će se za nekoliko dana naći mrtva osoba.
Verovanja i sujeverja o satovimaVerovanja i sujeverja o satovima
16. maj
Danas mnogi strahuju da poklone sat bližnjima zbog sujeverja. Šta znači kada se sat zaustavi? Šta znači kada se zaustavi sat na vašoj ruci?
Rituali za čišćenje negativne energijeRituali za čišćenje negativne energije
21. feb.
Negativna energija oko vas može izazvati ozbiljnu štetu kako vašem mentalnom tako i fizičkom zdravlju. Pogledajte neke rituale za čišćenje od negativne energije.
Kako prevazići anksioznost?Kako prevazići anksioznost?
09. feb.
Za neke ljude anksioznost je trajno stanje koje se manifestuje u situacijama koje su veoma daleko od onih koje su opasne po život. Ako mislite da imate problem sa svojom anksioznošću, isprobajte sledeće tehnike samolečenja.
Čišćenje doma od zlih silaČišćenje doma od zlih sila
17. januar
Najličnije i najintimnije stvari o čoveku postaju predmet lošeg uticaja. Preventivno, moraju se primenjivati metode i rituali prečišćavanja doma od zlih sila.
Kako da se sačuvamo od urokljivih očiju?Kako da se sačuvamo od urokljivih očiju?
23. dec.
Čuvajte se od ljudi sa urokljivim očima, oni mogu da vam donesu brojne nevolje i različite bolesti. Posle susreta sa takvom osobom, najbolje je da napravite pročišćujući ritual.