Sanovnik.com»Saveti»Kako da ga nateramo da se zaljubi u nas?

Kako da ga nateramo da se zaljubi u nas?

MarianeMariane
Početnik
38
Kako da ga nateramo da se zaljubi u nas?

Osvojiti srce jednog muškarca nije tako teško kao što se čini. U stvari, postoje neke isprobane i proverene taktike koje mogu da nateraju svakog muškaraca da se zaljubi u vas, a koliko će duboka i strastvena njegova ljubav biti zavisi samo od vas.

Pre nego što isprobate taktike koje nudimo, morate se uveriti da među vama postoji privlačnost. Ako ni na koji način ne privlačite muškarca, ništa što kažete ili uradite neće doći do njegovog srca i ovo je bitka od koje morate odmah odustati.

Ali ako osećate da su vaše simpatije zajedničke, možete da pređete na drugi deo plana Kako da ga naterate da se zaljubi u vas.

Prvo, osnovno i najvažnije pravilo je da ga ne jurite. Da li ste ikada čuli da zec juri lovca? Pokažite mu svoje simpatije i pustite ga da napravi sledeći korak. Važno je da se muškarac oseća kao lovac, da bude samouveren i muževan.

Zaboravite na nagoveštaje, pretvaranje i dvosmislene reči. Muškarci vole žene koje jasno i tačno iznose svoje potrebe i želje, ne igraju se pogađanja i ne pretvaraju se. Naravno, morate zadržati notu misterije, ali to mora biti prilično umereno.

Ne pravite grešku, iz straha da nešto ne pogrešite, da se potpuno povinujete njemu, ili da prećutite ako vam se nešto ne sviđa. Način na koji se ponašate prema sebi pokazaće mu kakav odnos očekujete prema vama i učiniće da vas ne samo zavoli, već i poštuje.

Manje pričajte a više slušajte. Istina je da zaljubljena žena ne prestaje da brblja, ali ako želite da znate da li zaista imate šanse sa njim, dajte mu reč i pažljivo slušajte.

Dajte mu priliku da vam veruje, da podeli ono što ga opterećuje, čini srećnim ili inspiriše. Ništa nas ne zbližava više od zajedničke iskrene pažnje.

Ne štedite superlative, ali ne samo na njegov izgled, već i na njegovu ličnost – snagu duha, intelekta i odgovornost.

Ako, posle svih vaših napora, ipak naiđete na hladno odbijanje, definitivno je vreme da se povučete. Nekim vezama jednostavno nije suđeno i u većini slučajeva to je bolje za sve.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
Ukupno glasalo: 1
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji