Sanovnik.com»Članci»Snovi»Činjenice o snovima»Snovi o preminulim bliskim osobama

Snovi o preminulim bliskim osobama

Nina NordNina Nord
Početnik
9
Snovi o preminulima

U snovima, vaše preminule bliske osobe mogu da vas posete. Često su takvi snovi velika uteha za ljude, jer u njima možete ponovo da se povežete sa ljudima koje ste voleli.

Neki ljudi se plaše kada sanjaju mrtve bliske osobe, jer misle da je to loš znak. Neki čak idu toliko daleko da misle da ih na taj način mrtvi upozoravaju da će im uskoro kucnuti čas. To često dovodi do nervoznih stanja.

Veruje se da preminuli voljeni pokušavaju da nas kontaktiraju kroz snove u kojima vam se pojavljuju. Stoga, nikada ne treba da brinete ako sanjate mrtvu voljenu osobu.

One se pojavljuju u vašem snu da vas podrže, da se osećate sigurnije u sopstvene sposobnosti. Ako vaša voljena osoba pokušava da vam nešto kaže u snu, to je poruka o budućnosti. Sa ovim informacijama možete izbeći neprijatan događaj.

Ako se vaš pokojnik pojavi u obliku koji vas plaši, to je jednostavno odraz vašeg sopstvenog straha od smrti, koji morate da prevaziđete uz pomoć ovog sna.

A ako u snu vidite svoje voljene od kojih bežite, to znači da osećate kajanje što im niste posvetili dovoljno pažnje dok su bili živi. Ovo vas i dalje muči. Zato je dobro zapaliti sveću za dušu preminule osobe.

Priviđenja

Ako u snu vidite svoju voljenu osobu, koja radi nešto što nikada u životu nije radila, to je upozorenje da morate da promenite planove koje ste napravili. U suprotnom ćete propasti.

Ako sanjate svoje voljene preminule da slave, to je znak nedavnog uspeha, koji ćete postići zahvaljujući naporima koje su vaši najmiliji uložili tokom svog života.

Ako su u snu vaši voljeni uznemireni ili se svađaju, to znači da se suočavate sa poteškoćama uzrokovanim sopstvenom lakomišljenošću.

Kada sanjate svoje voljene preminule mlađe nego što su bili poslednjih godina kada ste bili u kontaktu sa njima, to je veoma dobar znak. To znači da ćete imati veliki uspeh.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Popularni članci danas