Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Konspirativne Teorije»Reptili su među nama! Evo i kako da ih prepoznate

Reptili su među nama! Evo i kako da ih prepoznate

1 od 6 Fotografije

1. Beskompromisnost


Oni imaju jasne ciljeve i ne zaustavljaju se ni pred čim. Spremni su da prođu preko leševa da bi postigli ono što žele.

Prema teroijama zavere, stvorenja koja istovremeno liče na ljude i gmizavce žive na zemlji milionima godina. Imaju kožu prekrivenu krljuštima i telo koje podseća na tela guštera i iguana, ali se u isto vreme kreću na dve noge i oštrog su uma. Oni se nalaze u verovanjima, legendama i predanjima mnogih naroda, iako ih svaki od njih naziva drugačije.

Vremenom se izgled ovih stvorenja maksimalno približio izgledu ljudi danas, ali je njihova reptilska priroda očuvana. O tome se upravo govori u nekim od poznatih teorija zavere. Kažu da su takozvani reptili vladali zemljom od pamtiveka i da su bili uključeni u sve važne događaje koji su obeležili ljudsku istoriju.

Prema nekim teoretičarima zevere, reptili su daleki potomci dinosaurusa, dok drugi veruju da potiču sa druge planete. Međutim, svi se slažu da su ova stvorenja uspela da se nasele u gornjim ešalonima moći i beskrupulozno zavladaju svetom, opsednuti pohlepom.

Vođeni težnjom da osvoje svet, reptili izazivaju ratove i druge kataklizme među ljudima, mešaju se u odluke viših institucija. Oni su ti koji diktiraju pravila u savremenom svetu.

Mnogo je ličnosti iz svetske elite koje su identifikovane kao naslednici reptila. Među njima su kraljica Elizabeta II, Barak Obama i drugi predsednici, kraljevi, veliki biznismeni.

Pogledajte u galeriji karakteristike po kojima se, prema rečima zaverenika, mogu prepoznati takozvani gmizavci ili reptili.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest