Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Zle sile i energija»Rituali za čišćenje negativne energije

Rituali za čišćenje negativne energije

HrisiHrisi
Početnik
9
sveće čiste negativnu energiju

Negativna energija oko vas može izazvati ozbiljnu štetu kako vašem mentalnom tako i fizičkom zdravlju. Nesanica, glavobolje, nervoza, depresija, bol, nisko samopoštovanje samo su neki od mogućih simptoma uzrokovanih time.

Kada postoje takve vibracije kod kuće, na poslu ili na bilo kom drugom mestu, one se osećaju. Međutim, ako ne prepoznajete lošu energiju, njeni znaci su prisustvo insekata, bubašvaba ili drugih buba; često lomljenje ili gubljenje predmeta; kontinuirane bolesti, uključujući i bolesti domaćih životinja i ljubimaca; česti sukobi i razmirice između članova porodice; izgorele sijalice i drugi aparati; problemi sa vodovodom; noćne more; lupanje vratima i prozorima bez razloga; nemogućnost uzgoja biljaka; smrt u kući, ma koliko daleko vremenski bila.

Ako vam se neke od ovih stvari dese, definitivno ste okruženi lošom energijom koju morate da uklonite iz sebe i svog doma.

Prvo sebe očistite. Istuširajte se sa dodatkom soli. So je izvor energije i način prečišćavanja. Pre kupanja uzmite malo soli i nanesite je po celom telu. Posle kupanja osećaćete se mnogo mirnije, sa lakoćom u duši i udobnošću u srcu.

Sada je red na kuću. Prvo se rešite svega što vam nije potrebno – starih predmeta, stvari, odeće koju nećete nositi. Oslobodite prostor za novo i dobro, oslobodite se svega nepotrebnog. Otvorite vrata i prozore da biste stvorili protok vazduha koji uklanja negativnu energiju.

Uklonite sva stara ili ogledala od prethodnih vlasnika / stanara. Nabavite nova.

uklanjanje starih ogledala pomaže čišćenju negativne energije

Veoma popularan ritual je kađenje tamjanom. Ako je potrebno, možete ga kupiti da ga imate pri ruci kod kuće u slučaju potrebe. Prođite kroz sve sobe i govorite molitvu za sreću i prosperitet.

Isto možete učiniti i sa crkvenom svećom. Stavite je u sredinu malog papirnog kruga i obiđite celu kuću, počevši od ulaznih vrata. Ne propuštajte najmanja mesta i posebno se fokusirajte na ručke, zvona, kompjutere, televizore, ogledala, prozore, uglove, vešalice. Odbacite sveće koje ste koristili kada završite.

Zatim operite ruke prvo sapunom, a zatim solju. Trljajte svaki dlan u smeru kazaljke na satu, raširite prste da biste oslobodili negativnu energiju prikupljenu tokom čišćenja.

Dobra je ideja da očistite svoj dom jednom ili dvaput godišnje od svih loših stvari koje su se nakupile. Možete proveriti da li postoji rezultat paljenjem nove sveće 3 dana nakon čišćenja. Neka sveća izgori do pola. Vosak koji se nakupio treba da bude svetao, a ako je taman, onda još uvek postoji nešto negativno i potrebno je ponoviti postupak.

Kao preventivnu meru protiv negativnih i loših stvari, održavajte svoj dom čistim. Redovno provetravajte prostorije, palite sveće ili tamjan. Možete okačiti zvona na ulaznim vratima. Veruje se da ona proteruju loše stvari. Možete i da uzmete sebi mače. Ljudi veruju da mačke štite dom od loše energije.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest