Sanovnik.com»Članci»Snovi»Tumačenje snova»Snovi, koji predviđaju profit

Snovi, koji predviđaju profit

Nadejda NedevaNadejda Nedeva
Početnik
9
Snovi, koji predviđaju profit

Kao što mnogo voljena španska spisateljica Karmen Gajte tvrdi, snovi nisu ništa manje stvarni od opipljivog sveta.

Ovome možemo dodati da biste se iznenadili kako se neki snovi mogu tumačiti, a na prvi pogled izgledaju apsurdno, ali je njihov odnos prema opipljivom svetu i onome što se stvarno dešava dokaziv.

Ovde ćemo se fokusirati na one naizgled apsurdne snove za nas koji nagoveštavaju profit i bogatstvo.

Izmet

Počinjemo sa najneprijatnijom mogućom stvari o kojoj biste želeli da sanjate, ali istina je da ako sanjate izmet, bez obzira šta vam se tačno dogodilo u snu, sigurno je da vas čeka novac.

Dlakavi čovek

U snu možete videti veoma dlakavu osobu ili previše dlakave muške ruke. Toliko dlakavi da nisu znak muškosti, već izgledaju neprijatno. Opet, ne brinite, jer su pirati koji su posedovali gomilu blaga bili poznati po tome što su imali tako dlakave ruke. Znak da će vas i njihovo bogatstvo pratiti.

Insekti

Snove u kojima su prisutni insekti teško je protumačiti, ali prema gatarama, bez obzira na to koji insekt sanjate, to je predznak profita.

Hram

Hram u snu predviđa profit

Kada sanjate hram, vaš san uvek predstavlja nešto dobro na ličnom nivou. I većina tumačenja ukazuje na to da snovi o hramovima ukazuju na to da će se u bliskoj budućnosti vaša materijalna situacija iz temelja promeniti. Pozitivno, naravno!

Let

Ako sanjate da ste u avionu ili ste odlučili da vidite svet iz ptičje perspektive i seli na zmaja, to znači da ćete moći da gledate ljude sa malo veće visine. Let nagoveštava uspeh i bogatstvo.

Zmija

Iako su ovi gmizavci mnogima neprijatni, ako vidite zmiju u snu, onda se ne plašite. Ili bar samo u snu. Zmija znači da je pred vama svetla budućnost. Bar u materijalnom smislu.

Pčele

Pčele  u snu predviđaju zaradu

Čuli smo koliko su pčele vredne, i zaista jesu. Da li je njihov rad pravilno nagrađen je diskutabilno, ali ako vi sami sanjate pčele, to znači da je vaš poslodavac već propisno cenio vaš trud i da čekate uspon u karijeri.

Svinja

Bez obzira da li sanjate da je već kuvana na vašem stolu ili da se valja okolo u svom svinjcu, ova životinja uvek predviđa profit. U slučaju da još niste kupili svoju lutriju, sada je vreme!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest