Sujeverja, ako vam igra oko

Jana G.Jana G.
Početnik
23
Igranje oka

Različita sujeverja su povezana sa igranjem očiju. Veruje se da ako vam oko treperi, to sigurno znači nešto, a ne samo privremeni tik.

Prema sujeveru, ako treperi levo oko, uskoro će se desiti nešto zaista neprijatno, zbog čega ćete dugo i neutešno plakati.

Sreća

Ali to važi samo ako vam drhti donji kapak levog oka. Ako vam drhti gornji kapak levog oka, to znači da će vam se uskoro dogoditi nešto dobro.

Ako gornji kapak žene podrhtava, to predstavlja skorašnju bračnu ponudu, koju ne sme da odbije ako ne želi da pati posle.

Igranje desnog oka povezuje se sa sticanjem velikog bogatstva, posebno u vremenima finansijske oskudice. Ako mladoj devojci koja ide na prvi sastanak sa svojim novim ljubavnikom zadrhti desno oko, to znači da čeka burnu i potresnu ljubav.

Ali ako mlada devojka koja ide na prvi sastanak sa novim muškarcem u svom životu ima drhtanje u levom oku, to će dovesti do nedavnog raskida.

Da bi neutralisala ovo sujeverje i oslobodila se proročanstva o raskidu, devojka mora da opere oko svetom vodom kada se vrati kući.

Da biste se oslobodili neprijatnih predstojećih događaja vezanih za igranje oka, potrebno je da istovremeno trljate oba oka, a zatim ih tri puta jedno po jedno prekrstite.

Ako muškarcu igra desno oko, kada ide na ljubavni sastanak, to mu predskazuje uspeh na ljubavnom frontu. Ali ako mu levo oko zadrhti, kada je odlučio da vidi staru ljubav, to predskazuje da će se nevolja desiti, povezana sa njegovom sadašnjom voljenom osobom.

Ako se osoba suočava sa važnim događajem u životu koji se odnosi na finansije, a levo oko počne da igra, to znači da dolaze nevolje.

Ako vam desno oko započne da igra kada vidite osobu koju ste tek upoznali, to znači da ona može da vam donese uspeh u životu. Međutim, ako vam levo oko igra, dobro je izbegavati društvo ove osobe.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest