Čišćenje aure

Jana G.Jana G.
Početnik
23
Aura

Aura je energetsko polje, koje sija oko ljudskog tela. Nastaje stvaranjem energije u čakrama, a svaka čakra ima svoju ulogu u stvaranju i održavanju aure.

Kada su čakre otvorene ili oštećene, aura postaje trepereća i veoma slaba. Kada se vaša aura skupi, ona sija oko 30 centimetara od vašeg tela.

Ako je vaša aura prevelika, može se protezati više od 2 metra od vašeg tela. Ali obe vrste aure nisu savršene. Sakupljanje aure čini osobu anksioznom i ukočenom.

Preterano glomazna aura prouzrokuje rasejanost i želju da se udalji od stvarnosti, a takođe upija emocije svih koji u nju upadnu.

Aura treba da bude u obliku jajeta i ravnomerno raspoređena po telu – iznad, ispod, iza, ispred i sa strane. Aura koja je udaljena oko 70 centimetara do 1 metar od tela smatra se savršenom.

Auri je potrebno čišćenje da biste se osećali smirenije i sigurnije u sebe. Da biste očistili svoju auru, morate biti u prostoriji koja na vas deluje smirujuće. Ne bi trebalo da bude drugih ljudi i trebalo bi da bude tiho.

Zatvorite oči i osetite svoju auru oko tela. Dišite polako i duboko i pokušajte da zamislite energetsko polje oko vašeg tela.

Zamislite da vaša aura poprima oblik jajeta i ne proteže se više od 60 cm do metar oko vas. Rukama pratite i iscrtajte oblik i rastojanje.

Zatvorenih očiju vizuelizujte svoju auru koja vas okružuje i štiti kao jaje. Zamislite kako se pljusak zlatne tečne svetlosti sliva na vas i prolazi kroz polje aure. Ova zlatna kiša bi trebalo da pada na vas oko pet minuta. Prepustite se prijatnom osećaju koji ova kiša stvara u vama.

Zatim zamislite džinovski tamnoljubičasti plamen koji obuhvata vašu auru. Ovi plamenovi vam neće naškoditi, oni će pretvoriti energiju niske frekvencije u energiju visoke frekvencije.

Trebalo bi da ostanete u ljubičastim plamenovima ne više od dva minuta. Verovatno ćete se osećati toplo i energično. Uklonite ljubičasti plamen i otvorite oči.

Spoljni faktori za čišćenje aure

Spoljašnje tehnike za pročišćavanje aure

1. Kupanje i tuširanje – čišćenje tela toplom vodom ili ležanje u kadi sa aromatičnim uljima odmah pozitivno utiče na auru. Dok se kupate, zamislite vodu kao zlatne zrake koji preplavljuju telo. Zamislite zrake energije koji prolaze kroz svaku čakru i auru koja se čisti.

2. Vežbe – i fizičke i vežbe disanja su izuzetno važne za održavanje tela i duha, kao i za čišćenje aure. Treba ih raditi redovno, najbolje svaki dan, za maksimalan efekat.

3. Zdrava ishrana - vrlo često zanemarujemo kvalitet hrane koju konzumiramo, ali je ona od posebnog značaja za zdravlje duše i tela. Nezdrava hrana utiče ne samo na naše fizičko telo, već i na čistoću aure.

4. Izbegavanje stresa – stres je jedan od glavnih uzroka naprezanja tela i zagađenja aure. Gledajte više u sebe i slušajte svoj unutrašnji glas. Ponekad je spoljni svet odbojan i grub, ali ne dozvolite da utiče na vaš stav i ponašanje.

5. Birajte mesta i ljude oko sebe – oni imaju ogroman uticaj na našu auru. Komunikacija sa negativnim ličnostima opterećuje psihu i blokira unutrašnje telo, negativno se odražava na celokupno ponašanje. Najefikasnije što se može učiniti u ovom slučaju je jednostavno ograničiti komunikaciju sa takvim ljudima i ne posećivati mesta koja negativno utiču na energiju.

Čišćenje aure

Unutrašnje tehnike za prečišćavanje aure

1. Kontrolisanje emocija – sasvim je normalno ponekad osećati negativne emocije kao što su bes, strah, gnev, panika. Međutim, dobro je brzo rešiti se ovakvih stanja, jer ako duže ostanemo pod njihovom kontrolom, mogu da nastanu nepovratne promene u fizičkom i energetskom telu.

2. Dobro raspoloženje - vrlo često to ne shvatamo, ali sami možemo veoma uspešno da kontrolišemo svoje raspoloženje i većinu vremena budemo u dobrom i smirenom stanju uma. Obezbedite sebi pozitivnija i energična iskustva i videćete kako se osećate mnogo bolje. Život je lep i što pre shvatimo koliko smo srećni što smo na ovoj zemlji, više ćemo uživati u svakom danu. Aura će biti čista i blistava.

3. Izaberite svoje duhovne vodiče i anđele – ako je usled raznih unutrašnjih ili spoljašnjih uticaja aura blokirana, uvek se možemo obratiti za pomoć nebeskim silama i anđelima čuvarima. Oni nam mogu pomoći da postignemo unutrašnju harmoniju i mir.

4. Meditacija – meditacija i praćenje nekih mantri su među glavnim načinima čišćenja zagađene aure. Oni pomažu da se ponovo otkrije ravnoteža i mir. Oni mogu biti ključni faktor u ponovnom otkrivanju okolnog sveta i dubinskom prečišćavanju energetskog tela.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Popularni članci danas

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji