Sanovnik.com»Članci»Mistika i Misterije»Kako ostvariti svoje snove?

Kako ostvariti svoje snove?

Početnik
1
Vrata ka vašoj mašti

Da li se snovi ostvaruju? „Je li baš tako? ! “, pitate potišteno. Da, jeste!

Razmislite o tome. U kakvom okruženju živite, za šta radite, kako se razvijaju vaši odnosi sa drugima, koji su vam prijatelji i voljeni... Sve ste to jednom vi sami izabrali. Da tačno tako. Da li ste čuli za Zakon privlačnosti? Ako niste, sada ćete naučiti kako je sve u vašem životu delo vaše sopstvene misli.

Da, bilo je nesvesno i nepromišljeno udati se za neodgovornog infantilnog pesimistu. Da, bilo je pogrešno dozvoliti svom prijatelju da vas koristi kao banku. Ali VI ste to dozvolili. A sve je to zato što ne volite sebe. Zato što ste VI odlučili da se više niko neće dobro ponašati prema vama, da vas niko više neće voleti i neće želeti da vam bude prijatelj. Da li se slažete sa tim konstatacijama?

Zašto se onda stalno žalite na život ako nemate hrabrosti da ga promenite? Zašto dane (i noći) provodite na poslu koji ne podnosite?

Svaki minut kada promenite svoj svet, vi kreirate svoju stvarnost. U osnovi Zakona privlačnosti je da zamislite da se vaše misli neprestano materijalizuju. Setite se poslednjeg neuspeha koji vam se dogodio. A sada se setite kako ste pre nekog vremena vizuelizovali u svom umu samo negativne misli. I tako se to dešava. Zato što svojim nesvesnim vizualizacijama signalizirate univerzumu da to postane stvarnost.

A šta bi se desilo kada biste samo zamišljali da ste zdravi, uspešni i voljeni? Verujte mi, postaćete takvi!

Vizualizacija mašte

Eliminišite negativne i porazne misli i afirmacije iz svog rečnika. Zahvalite životu za sve što vam daje. Za sunce, za kišu, za decu, za roditelje... Za vaše dve zdrave noge i dve zdrave ruke, jer ne morate da sedite u invalidskim kolicima da biste videli i čuli ovaj divni svet.

Verujte u sebe, volite sebe – vi i sve oko vas i svet će vam uzvratiti istim. Jer sve oko tebe je tvoje.

Ostvarite svoje snove i dozvolite im da vas i vaše najmilije usrećuju. Radite ono što volite - ovo je put ka samospoznaji. A ovo je vaš život. Dosta ste ga trošili na siromaštvo i bedu. Neka vas uspeh prati u svemu!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest